Δυστυχώς, τα άσχημα επιβεβαιώνονται...


Τα άσχημα σιγά σιγά επιβεβαιώνονται, καθώς όπως ενημερώνει ο James Pearce, είναι πιθανό ο Sadio Mané να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι τελείωσε η σεζόν για τoν Σενεγαλέζο.



Οι Reds θα πάρουν την τελική απόφαση στις επόμενες 48 ώρες για το αν ο Mané περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας φοβάται πως ο πρώτος σκόρερ της Liverpool θα χρειαστεί μια μικρή επέμβαση για την επιδιόρθωση του μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, πράγμα που θα τον αφήσει εκτος για οκτώ εβδομάδες, που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Sadio, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Merseyside το περασμένο Σάββατο μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας με τoν Leighton Baines, είναι απελπισμένος στην ιδέα ότι θα χάσει τη σεζον και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην δράση και να παίξει το ρόλο του βοηθώντας την ομάδα του να εξασφαλίσει θέση στο UEFA Champions League της νέας περιόδου.

Ως αποτέλεσμα, έχουν συμφωνήσει να περιμένουν να αποχωρήσει το πρήξιμο γύρω από το αριστερό του γόνατο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις που θα καθορίσουν τι θα συμβεί.
Όμως, οι πιθανότητες να αγωνιστεί και πάλι αυτή τη σεζόν είναι όλο και λιγότερες, η χειρουργική επέμβαση θεωρείται πλέον ως το πιο πιθανό σενάριο.

Η απουσία του θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα, καθώς στις επτά φορές που έχει παίξει η Liverpool χωρίς τον 24χρονο στην σύνθεση της, έχει κερδίσει μόλις μία φορά, το διάστημα που ο Mané έλειπε στο Copa Africa τον Ιανουάριο.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.