Dejan Lovren: "Τέσσερα παιχνίδια για το Champions League"


Ο Dejan Lovren επιμένει ότι δεν υπάρχει έλλειψη κινήτρων στα αποδυτήρια της Liverpool, δηλώνοντας πως "Είναι τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για το Champions League". 



Οι Reds ταξιδεύουν στο Watford το βράδυ της Δευτέρας, στοχεύοντας στους τρεις βαθμούς που θα μπορούσαν να αποδειχθούν σημαντικοί για τις ελπίδες τους να επιστρέψουν στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Με την Chelsea και την Tottenham Hotspur να βρίσκονται στην πρώτη και στην δεύτερη θέση αντίστοιχα, η ομάδα του Jürgen Klopp φαίνεται να εμπλέκεται σε μια τετραμερή μάχη για τις δύο τελευταίες θέσεις με την Manchester City, τη Manchester United και την Arsenal.

O Lovren δήλωσε ότι η εστίαση και η αποφασιστικότητα ανάμεσα στους συμπαίκτες του είναι στο βέλτιστο επίπεδο καθώς θέλουν να ασκήσουν πίεση στους αντιπάλους τους με μια νίκη στο Vicarage Road.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Liverpoolfc.com:
"Είμαστε επικεντρωμένοι στο στυλ του παιχνιδιού μας , θέλουμε να επιτεθούμε, θέλουμε να πετύχουμε γκολ, έχουμε κάτι για να φτάσουμε.
Μυϊκά, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, αν και δεν είναι σαν να παίζουμε με την Manchester City όπου θα βρεις κίνητρο χωρίς μεγάλο λόγο.
Έχουμε έναν μεγάλο λόγο, είναι τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για το Champions League".

 Η Watford προσφάτως εξασφάλισε για μια ακόμη σεζόν την παραμονή της στην Premier League, φθάνοντας στους 40 βαθμούς που θεωρούνται αρκετοί για να έχει ένα μαξιλαράκι από την ζωή του υποβιβασμού.
Ανάλογα, το γεγονός αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα είτε οι Hornets να βγάλουν το πόδι τους από το γκάζι αύριο το βράδυ, είτε να παίζουν με την ελευθερία μιας ομάδας απαλλαγμένης από πίεση.

Για τον Lovren, όμως, το μόνο σημαντικό είναι το πως οι Reds προσεγγίζουν το παιχνίδι.
"Εξαρτάται από εμάς θα έλεγα, όχι από αυτούς, έχουμε κάτι για να παίξουμε.
Για αυτούς, είναι άνετο και ασφαλές, αλλά έχουμε κάτι να φτάσουμε και αυτό είναι το βασικό σημείο, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε μέρος στο Champions League.
Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, φυσικά θα είναι δύσκολο, είναι στη μέση της βαθμολογίας, τα έχουν πάει αρκετά καλά, έχουν καλούς παίκτες και δεν έχουν πίεση, αλλά μερικές φορές ίσως να είναι καλύτερο να παίζει υπό πίεση γιατί εσύ είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στο παιχνίδι."

"Πιστεύω πάντα, πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω σε κάθε άτομο που πιστεύει σε μας", συνέχισε.
"Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, νομίζω ότι θα το άξιζουμε στο τέλος για το πόσο καλά τα έχουμε πάει όλη τη σεζόν, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον στο Champions League".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.