Liverpool v Everton 3-1 - Βαθμολογίες παικτών: Νίκη με καλή εμφάνιση, φέρνει πάντα θετικές βαθμολογίες!


Η καλή εμφάνιση φέρνει και πάλι καλές βαθμολογίες για τους περισσότερους παίκτες, δείχνοντας πάθος εντός των τεσσάρων βαθμών και βγάζοντας αρκετό πλουραλισμό στην επίθεση!

Ένα υπέροχο σόλο - γκολ από τον Sadio Mane άνοιξε τον δρόμο για τους τρεις βαθμούς, πριν ισοφαρίσει ο Matthew Pennington για την Everton, με ένα εξ'επαφής σουτ μέσα από την μικρή περιοχή
Παρ 'όλα αυτά, η χαρά της Everton κράτησε για 177 δευτερόλεπτα, με το εκπληκτικό γκολ του Philippe Coutinho να δίνει και πάλι κεφάλι στην ομάδα, για να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο ο Divock Origi με ένα πανέμορφο σουτ και να κλειδώσει το τρίποντο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις βαθμολογίες του κάθε παίκτη μας:

Simon Mignolet: Σε ένα πολύ ήσυχο μεσημέρι για τον Βέλγο, όπου δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια μεγάλη φάση πέρα από μια στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μετά από κόντρα η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα κι έκανε μια μεγάλη απόκρουση,  δείχνοντας τα ρεφλέξ του, ενώ δεν έχει κάποια ευθύνη στο γκολ, καθώς ήταν αδράνεια της άμυνας σε ακόμα μια στημένη φάση.

Βαθμολογία: 7/10

Nathaniel Clyne:  Ήσυχο μεσημέρι και για τον Άγγλο διεθνή, δεν είχε πολύ δουλειά από την δεξιά πλευρά και πέρασε απαρατήρητος από το αμυντικό παιχνίδι, ενώ επιθετικά προσπάθησε να ανέβει αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Σταθερός, δυνατός και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις, ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον Καμερουνέζο με την φανέλα της Liverpool, εξαφανίζοντας ακόμα ένα μεγάλο ''κανόνι'' της Premier League.

Βαθμολογία: 7,5/10


Dejan Lovren: Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τον Κροάτη στην επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα, με την διαφορά ότι ο Dejan έκανε ακόμα πιο καλή εμφάνιση από τον Joel, καθαρίζοντας κάθε φάση, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο στον Lukaku να απειλήσει (0 σουτ), με τον 27χρονο να λείπει πολύ από την ομάδα όσο ήταν τραυματίας.

Βαθμολογία: 8/10

James Milner: Δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο Άγγλος, ήταν μια ταχύτητα κάτω από την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο έκανε κομβικές επεμβάσεις όταν η μπάλα ήταν από την πλευρά του, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει επιθετικά.

Βαθμολογία: 6,5/10

Lucas Leiva: Στον ρόλο του αμυντικού χαφ, ο Βραζιλιάνος τα πήγε εξαιρετικά και δεν έδωσε κανένα περιθώριο στον Barkley να απειλήσει στο παιχνίδι.
Άψογος όταν η μπάλα ήταν στα πόδια των αντιπάλων, κάνοντας 15 κλεψίματα, αριθμός που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε έναν αγώνα (πρώτος ο Kante με 16), πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Coutinho, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει ορισμένα λαθάκια στις πάσες του.

Βαθμολογία: 7,5/10

Emre Can: Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Γερμανός ήταν εξαιρετικός, παίζοντας σε όλο το γήπεδο, δημιούργησε φάσεις για την ομάδα, έδωσε μάχες στη μεσαία γραμμή και βγήκε νικητής σχεδόν σε όλες, δείχνοντας τρομερό πάθος για τη νίκη, αγωνίζομενος σε έναν ρόλο πιο δημιουργικό από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει στα τελευταία ματς.
Όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι!

Βαθμολογία: 8/10

Gini Wijnaldum: Άκρως αθόρυβο ματς από τον Ολλανδό, μπορεί να μην φάνηκε αρκετά στο ματς, όμως ήταν άλλη η δουλειά του στο κέντρο, δίνοντας ένα πολύ καλό στήριγμα στους Can & Lucas για να κάνουν ένα δυνατό παιχνίδι.
Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα μπορούσε να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Βαθμολογία: 7/10

Sadio Mane: Άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σόλο - γκολ, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ποιότητα του και τον λόγο που η Liverpool έβγαλε ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.
Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι, όμως στάθηκε τρομερά άτυχος, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και υπάρχει μεγάλη αγωνία για το μέγεθος του προβλήματος.

Βαθμολογία: 8/10

Roberto Firmino: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά στην επίθεση, χωρίς να είναι καλός ούτε μακριά από τη μπάλα, ήταν εμφανώς κουρασμένος μετά το μεγάλο ταξίδι μεσοβδόμαδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, ωστόσο στο πρώτο γκολ έδωσε μια υπέροχη πάσα, παίζοντας ένα - δύο με τον Mane!
Περιμένει πολλά η Liverpool από εκείνον και ειδικά τώρα που έρχονται μαζικά ματς με κλειστές άμυνες.

Βαθμολογία: 6,5/10

Philippe Coutinho
: Ο Coutinho που έχουμε συνηθίσει, έκανε ξανά την εμφάνιση του μετά από αρκετό διάστημα και ήταν ο μπροστάρης της νίκης, παίζοντας εξαιρετικά και χορεύοντας την άμυνα της Everton, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ και βγάζοντας μια εξαιρετική ασίστ στον Origi για το γκολ!
Αυτός είναι ο μάγος που θέλουμε να βλέπουμε κι ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι και στην κρίσιμη συνέχεια που έρχεται!

Βαθμολογία: 9/10

Divock Origi (στη θέση του Mane): Τι άλλο να ζητήσεις από τον Βέλγο; Μπήκε άρον άρον στο ματς, αντικαθιστώντας τον τραυματία Mane και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πέτυχε μια γκολάρα εκτός περιοχής, κλειδώνοντας τους τρεις βαθμούς!
Στο υπόλοιπο ματς ήταν και πάλι καλός, βοηθώντας την ομάδα να πιέσει τους αμυντικούς των Toffees.

Βαθμολογία: 7,5/10

Alexander-Arnold (στη θέση του Coutinho): Πέρασε αλλαγή και είχε έναν ελεύθερο ρόλο από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, βγάζοντας έναν άλλο αέρα στο γήπεδο, έχοντας αρκετό θράσος και πείσμα, ψάχνοντας το γκολ έχοντας δυο πολύ καλά σουτ.
Ο νεαρός δείχνει κάθε στιγμή ότι είναι το μέλλον της ομάδας και ο Klopp έχει ένα διαμάντι στα χέρια του!

Βαθμολογία: 7/10

Ragnar Klavan (στη θέση του Firmino): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δε μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: -/10

Jurgen Klopp: Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Γερμανό, ''άδειασε'' τον Ronald Koeman, διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και χτύπησε σε όποιες αδυναμίες παρουσίασε η Everton μέσα στο παιχνίδι.
Μέσα στην εβδομάδα είχε να διαχειριστεί την απουσία του Lallana αλλά και του Henderson και τα κατάφερε περίφημα, δίνοντας φανέλα βασικού στον Lucas.
Με αυτή τη νίκη, ο Γερμανός έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Liverpool που κέρδισε και τα τρία πρώτα Merseyside Derby!

Βαθμολογία: 8,5/10

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.