Simon Mignolet: "Είμαστε ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς και το Clean Sheet"


Ο Simon Mignolet δήλωσε χαρούμενος με το clean sheet που κέρδισε σκληρά και τη νίκη με 0-1, αφού βοήθησε τη Liverpool να βγει νικήτρια από την έδρα της West Bromwich Albion σε ένα σφιχτό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα.


Οι Reds πολέμησαν στο The Hawthorns για να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα, όταν ακόμα ένα γκολ του Roberto Firmino έφερε άλλους τρεις κρίσιμους βαθμούς.

Ο Mignolet, ο οποίος έκανε μια σπουδαία επέμβαση στον Matt Phillips στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα.

"Δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά και clean sheet, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.
Γνωρίζαμε ότι είναι ένα δύσκολο μέρος στο West Brom, ειδικά τα τελευταία 10 λεπτά, αλλά το αντιμετωπίσαμε καλά και νομίζω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε."

"Το κυριότερο είναι ότι κρατήσαμε το clean sheet, οπότε το ένα γκολ ήταν αρκετό σήμερα για να πάρουμε τη νίκη.
Είμαστε σε καλό δρόμο, πέντε παιχνίδια απομένουν και θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε."

Η Liverpool αντιμετώπισε καλά την άμεση απειλή των Baggies, ιδιαίτερα στις τελευταίες στιγμές, καθώς ο τερματοφύλακας της Bromwich, Ben Foster ανέβαινε για ένα γκολ στην εστία του Βέλγου γκολκίπερ.

Μελετώντας τις αμυντικές προσπάθειες των Reds, ο Mignolet ήθελε να τονίσει τον ρόλο που παίζουν και οι επιθετικοί και οι μέσοι.

"Ξέρεις από πριν τι συμβαίνει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις,  νομίζω ότι όλοι δούλεψαν γι' αυτό.
Υπάρχουν πολλές άμυνες που έχουν καταρρεύσει κάτω από την πίεση εδώ, αλλά το κάναμε καλά και πρέπει να το αξιοποιήσουμε."

"Φυσικά, προσπαθούν να σας στοχεύσουν και μερικές φορές χρειάζεστε τη βοήθεια του διαιτητή σε ορισμένες στιγμές.
Αλλά νομίζω ότι όλα τα παιδιά πήγαν καλά όταν έπρεπε και προσπάθησα να βοηθήσω όταν μπορούσα."

"Παίζαμε ποδόσφαιρο, κρατήσαμε την μπάλα, δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να βγάλουν σέντρες, αυτό είναι σημαντικό, να τους σταματήσουμε στην πηγή τους, το κάναμε αυτό και μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι".

Οι νίκες κόντρα σε Stoke City και West Brom, δείχνουν ότι η ομάδα του Jürgen Klopp έχει κάνει κάποια προσπάθεια να σιωπήσει τις αμφιβολίες για το ρεκόρ τους ενάντια σε ομάδες που βρίσκονται κάτω από πρώτο μισό της Premier League αυτή τη σεζόν.

Ο Mignolet, ωστόσο, στοχεύει σε περαιτέρω βελτιώσεις.

Ο Βέλγος πρόσθεσε: "Πρέπει να μάθουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις εναντίον αυτών των ομάδων, όπως η Burnley, η Stoke και η West Brom.
Μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε, αλλά νομίζω ότι αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και πάλι μακριά από την έδρα μας, να είμαστε ανθεκτικοί και να παίρνουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό είναι που κάναμε και νομίζω ότι όλοι χαίρονται με αυτό".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.