Τέλος η σεζόν για Stewart!


Η σεζόν για τον Kevin Stewart φτάνει στο τέλος της, καθώς ο μέσος της Liverpool υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κήλη.



Ο 23χρονος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την περασμένη Παρασκευή και δεν θα είναι διαθέσιμος για την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Stewart αγωνιζόταν με την U23, με την τελευταία του εμφάνιση με την μεγάλη ομάδα να είναι τον Ιανουάριο στην ισοπαλία κόντρα στην Plymouth για το FA Cup, ενώ το μέλλον του είναι αβέβαιο, αφού απέτυχε να είναι μέρος στα σχέδια του Jurgen Klopp στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Liverpool απέρριψε προτάσεις για τον Stewart από ομάδες όπως η Swansea City, η West Brom, η Brighton, η Newcastle και η Aston Villa, στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, στην ομάδα θα επανεξετάσουν την κατάσταση αυτό το καλοκαίρι και ο Άγγλος θα μπορούσε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αναζητώντας να παίζει πιο τακτικά σε κάποια ομάδα.

Ο Stewart, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο για πέντε χρόνια τον περασμένο Νοέμβριο, έκανε 20 εμφανίσεις με τους Reds από τότε που ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από την Tottenham το 2014.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.