O Ings κολύμπησε.. τη Μάγχη!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Ο Danny Ings έχει εκπλήξει όλο το ιατρικό (και όχι μόνο) επιτελείο του Melwood με τη θέλησή αλλά και τη δουλειά του κατά την ανάρρωσή του από το -δεύτερο- βαρύ τραυματισμό που υπέστη τον Οκτώβρη κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Tottenham.

Ο 24χρονος Άγγλος υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο και έτσι χάνει όλη τη φετινή σεζόν, ενώ πέρσι είχε πάθει τον αντίστοιχο τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο.



Το τελευταίο του επίτευγμα ήταν οι 1700 διαδρομές σε 4 μήνες που κάλυψε στην 20μετρη πισίνα του Melwood, πράγμα που σημαίνει πρακτικά 21 μίλια απόσταση (33,5 χλμ), κάτι το οποίο ισοδυναμεί με το κανάλι της Μάγχης. Αυτό που το κάνει περισσότερο εντυπωσιακό είναι πως το πραγματοποίησε χρησιμοποιώντας μόνο το πάνω μέρος του σώματός του!

Ο Jurgen Klopp φαίνεται πως είναι εντυπωσιασμένος από τη θέληση του Ings, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να βιάσει την επιστροφή του στα γήπεδα παρόλο που ο επιθετικός της ομάδας μας είναι μπροστά από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Παρακολουθείται συνεχώς από τον χειρούργο Andy Williams και τον προηγούμενο μήνα πήρε το πράσινο φως για να πάει στο επόμενο βήμα της ανάρρωσής του, ξεκινώντας ελαφρύ τρέξιμο. 

Ευχόμαστε στον Danny να επανέλθει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους!
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.