Έτοιμη να μπει στη μάχη για τον Van Dijk, η Liverpool!


Η Liverpool, σύμφωνα με τον έγκυρο Tony Barrett, είναι έτοιμη να ''μονομαχήσει'' με τις Chelsea & Manchester City, για την υπογραφή του Virgil van Dijk, καθώς η κούρσα για τον αμυντικό της Southampton αναμένεται να ενταθεί!


Ο Jurgen Klopp έχει τον van Dijk ως επιλογή, καθώς ο Γερμανός θέλει να ενισχύσει την άμυνα του αυτό το καλοκαίρι και με τις προοπτικές του Champions League είναι δεδομένο πως οι Reds πρέπει να δυναμώσουν αν θέλουν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες ομάδες στη μεγάλη διοργάνωση.

Η ομάδα της Chelsea, έχει εκφράσει τον θαυμασμό της εδώ και καιρό για τον van Dijk, αλλά ο Antonio Conte ενδιαφέρεται επίσης για τον Leonardo Bonucci της Juventus και τον Kalidou Koulibaly της Napoli, με τον Ολλανδό να βρίσκεται και στη λίστα του Pep Guardiola για την Manchester City.

H Real Madrid παρακολουθεί και αυτή από κοντά την περίπτωση του Van Dijk, καθώς ο Pepe αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ ο Ronald Koeman της Everton τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή, αλλά γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα πείσει τον Ολλανδό έχοντας ''αντιπάλους'' τις υπόλοιπες ομάδες, ειδικά που η Everton δεν θα βρίσκεται σίγουρα στο Champions League.

H Southampton γνωρίζει ότι αυτή πιθανότατα θα είναι η τελευταία σεζόν του van Dijk στο St Mary και εκτιμά την αξία του 25χρονου περίπου στις 50 εκατομμύρια λίρες, αλλά το ενδιαφέρον του Claude Puel για τον Mamadou Sakho, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται δανεικός στην Crystal Palace, μπορεί να δώσει το πάνω χέρι στην Liverpool.

O Klopp προτίθεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι κι έχει ως πολυπόθητο στόχο τον Naby Keita από την Leipzig, με τον παίκτη από την Γουινέα να έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Sadio Mane, κάτι που δίνει άλλο ενδιαφέρον στην υπόθεση!

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.