West Bromwich Albion 0 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: Frimino και πάλι στην κορυφή!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Τρεις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα μας, πρώτο clean sheet μετά από 2 μήνες και πάνω (τελευταίο στις 11 Φεβρουαρίου κόντρα στην Tottenham), και forza για τετράδα!

Σε ένα γενικά κλειστό, δυνατό ματς, όπως το περιμέναμε στο Hawthorns, το γκολ του Roberto Firmino στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στη Liverpool. Ας περάσουμε όμως στις βαθμολογίες!



Simon Mignolet: Μέχρι τα τελευταία 15 λεπτά, δε χρειάστηκε να επέμβει. Ένα σουτ του Robson-Kanu στο πρώτο ημίχρονο και τίποτα παραπάνω. Στο τέλος όμως μας έβγαλε και πάλι ασπροπρόσωπους, πραγματοποιώντας όμορφη επέμβαση στο σουτ του Phillips και κομβικές εξόδους στα γεμίσματα που επιχείρησε στο τέλος η West Brom.

Βαθμολογία: 7.5/10

Nathaniel Clyne: O Μr. Reliable περιόρισε σημαντικά τον Phillips στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όντας άρτιος αμυντικά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο -ως συνήθως- επιθετικά.

Βαθμολογία: 7/10

James Milner: Mια απ'τα ίδια με τον Clyne. Δεν απειλήθηκε αμυντικά, ενώ όταν η West Brom πίεσε, προτίμησε την αριστερή της πλευρά. Γενικά δε φάνηκε στο παιχνίδι. Έπρεπε να είχε κάνει το 0-2 στην τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, όντας ανενόχλητος μπροστά από το τέρμα μετά από assist του Firmino.

Βαθμολογία: 6.5 /10



Dejan Lovren: Σταθερός καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κέρδισε τις περισσότερες δυνατές μονομαχίες είτε με τον Robson-Kanu, είτε με τον Rondon. Άνετος με την μπάλα στα πόδια.

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Όπως και ο παρτενέρ του στην άμυνα, ήταν σε καλή μέρα. Δεν έλειψε ωστόσο το λάθος στη μοναδική σημαντική ευκαιρία της West Brom όπου του έβαλε σωστά το σώμα ο Rondon και τον έχασε. Αυτό το λάθος ωστόσο δεν κόστισε.

Βαθμολογία: 7/10

Lucas Leiva: Σε πολύ καλή φόρμα φαίνεται να βρίσκεται ο Lucas Leiva όπου έδωσε σωστές βοήθειες στο χώρο του κέντρου και εμπόδισε τη σωστή ανάπτυξη της West Brom. Όμορφο γύρισμα στο γκολ του Firmino, σε αυτόν πιστώνεται η ασσίστ.

Βαθμολογία: 7.5 /10



Emre Can: Δυναμική παρουσία στο χώρο του κέντρου, ο Γερμανός έστω και αργά βρήκε τον καλό του εαυτό και έχει ανέβει μια ταχύτητα τόσο στο σπριντ του και την επιτάχυνση, όσο και στην αντίληψη του παιχνιδιού. Και πάλι εξαιρετικός.

Βαθμολογία: 8/10



Georginio Wijnaldum: Έχει πάρει το ρόλο του Lallana και είναι αυτός που ξεκινάει το pressing. Πολύ καλή παρουσία στο χώρο του κέντρου όπου βοήθησε τόσο με τα τρεξίματά του, όσο και με τις σωστές μεταβιβάσεις του.

Βαθμολογία: 7.5/10



Philippe Coutinho: Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο που κράτησε σε πολλές περιπτώσεις ωραία την μπάλα στο χώρο του κέντρου και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Βαθμολογία: 7 /10



Roberto Firmino: Ό,τι καλύτερο είχε να δείξει η ομάδα μας σήμερα. Δεν ήταν μόνο το γκολ, ήταν η συνολική εμφάνιση. Όμορφη κίνηση για να απελευθερωθεί και να βρεθεί σχεδόν τετ-α-τετ με τον Foster στο 20\, ψύχραιμο τελείωμα για το 0-1, εξαιρετική ασσίστ στον Milner για την τεράστια ευκαιρία που σπατάλησε, σωστή κίνηση της μπάλας και pressing. Ο Βραζιλιάνος σήμερα μας έδωσε τρεις ακόμα πόντους.

Βαθμολογία: 8.5/10 (ΜΟΤΜ)



Divock Origi: Εκτός παιχνιδιού φάνηκε να βρίσκεται ο Origi, ο οποίος πάλεψε αρκετά αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να κάνει τη διαφορά.

Βαθμολογία: 6/10



Daniel Sturridge (στη θέση του Divock Origi στο 81'): Άχαρος ο ρόλος του, καθώς στα τελευταία 10 λεπτά η ομάδα μας αμυνόταν συνεχώς. 

Βαθμολογία: -/10

Alberto Moreno (στη θέση του Philippe Coutinho στο 92'): Νo comments, το είδατε και εσείς.

Βαθμολογία: -/10



Jurgen Klopp: Εξαιρετικό κοουτσάρισμα.Απίστευτα διαβασμένος στα στημένα της West Brom όπου αφιέρωσε όπως είπε και ολόκληρο session τις προηγούμενες μέρες. Τους πυροβόλησε με το ίδιο τους το όπλο: από στημένη φάση. Σωστή επιλογή 11αδας, και αλλαγές, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να του προσάψεις στο σημερινό ματς. 

Βαθμολογία: 9/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.