Με διαβεβαίωση FSG, δεν πάει πουθενά ο Coutinho!


Ο Jurgen Klopp δήλωσε πως οι ιδιοκτήτες της Liverpool τον διαβεβαίωσαν ότι ο σύλλογος δεν θα ακούσει προσφορές για τον Philippe Coutinho αυτό το καλοκαίρι!


Ο διεθνής Βραζιλιάνος έχει επανειλημμένα συνδεθεί με την Barcelona, με την καταλανική εφημερίδα Sport να ισχυρίζεται αυτή την εβδομάδα ότι ο 24χρονος είναι πρόθυμος να αποδεχτεί μια κίνηση στο Camp Nou, ωστόσο, ο προπονητής των Reds, δήλωσε πως ο Phil δεν θα πάει πουθενά, αστειευόμενος πως για να τον αγοράσουν πρέπει να πληρώσουν μία ρήτρα 400 εκατομμυρίων λιρών!
Ο Coutinho υπέγραψε μία πενταετή συμφωνία ύψους £150.000 ανά εβδομάδα και δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς, με τον Klopp να σχεδιάζει το μέλλον με τον Coutinho.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: "Πότε υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο; Θα ήταν μια ωραία ιδέα, με ρήτρα 400 εκατομμύρια λίρες (γέλια)!
Δεν υπάρχουν σχέδια, αυτό που λένε οι ιδιοκτήτες μας είναι ότι υπάρχει η απόλυτη δυνατότητα να μην πουλήσουμε κανέναν αν δεν το θέλουμε, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να φέρουμε και άλλους παίκτες και αυτό είναι μια καλή κατάσταση.''
"Έχουμε μια σταθερή ομάδα με καλή βάση, θέλουμε να φέρουμε λίγο φρέσκο ​​αίμα, αλλά κανείς δεν θα μας αφήσει χωρίς την δική μας θέληση, γι 'αυτό είμαι απόλυτα χαλαρός.''

Ο Coutinho επέμενε πάντα ότι είναι ευτυχισμένος και εγκαταστάθηκε στο Liverpool, ενώ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στέφθηκε παίκτης της χρονιάς από την Ένωση Παλαιμάχων Παίκτων των Reds.
Όταν παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: "Ξέρω ότι οι πρώην παίκτες κέρδισαν πολλά πράγματα με την ομάδα και ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσω να κάνω το ίδιο".
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.