Klopp: ''Το μήνυμά μας για σήμερα? Να τελειώσουμε τη δουλειά''

Η Liverpool θα μπει μέσα στο γήπεδο για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2016-17 με το κοινό μήνυμα να είναι ''τελειώστε τη δουλειά'', όπως αποκάλυψε ο Jurgen Klopp.










Οι Reds θα μπουν στην τετράδα με νίκη επί της Middlesbrough στο Anfield σήμερα το απόγευμα - και ο Γερμανός είναι σίγουρος ότι μπορούν να το πετύχουν.

Ο Klopp γράφει στις σημειώσεις του προγράμματος για το «This is Anfield»: ''Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα σήμερα: τερματίστε τη δουλειά. Όταν βλέπεις μια γραμμή τερματισμού, πρέπει να σπριντάρεις προς τα εκεί. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Δεν υποτίθεται τίποτα. Γνωρίζουμε τι διακυβεύεται και τι χρειάζεται για να το πετύχουμε.


"Την περασμένη εβδομάδα, μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στη West Ham, μπήκα στα αποδυτήρια αλλά μιλούσα ήδη για τη σημασία του σημερινού παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες και το προσωπικό είχαν ήδη επικεντρωθεί σε αυτό που αυτό το παιχνίδι σήμερα θα σημαίνει για εμάς. Η εστίαση ήταν στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε, όχι σε αυτό που μπορεί να γίνει. Μου άρεσε πραγματικά αυτή η στάση.

"Φυσικά το σημερινό παιχνίδι μετράει - πραγματικά μετράει. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πίεση; Ίσως, αλλά αυτό είναι που όλοι θέλουμε και θέλουμε για τις επόμενες εποχές. Το σωστό είδος πίεσης. Πίεση για να πετύχουμε. Πίεση για νίκη. Αυτή είναι η πίεση που οι κορυφαίοι παίκτες στους κορυφαίους συλλόγους αγκαλιάζουν. Ξέρω ότι η δική μας το έχει κάνει και θα το κάνει.

"Αυτοί οι παίκτες έχουν τη στάση, το χαρακτήρα και το ταλέντο να κάνουν ότι απαιτείται. Όχι μόνο σήμερα, αλλά και για τις προκλήσεις του μέλλοντος επίσης. Είναι μια ομάδα που πιστεύει στον εαυτό της. Είναι μια ομάδα που δείχνει ειλικρίνεια και επιθυμία να βελτιωθεί κάθε μέρα. Τους εμπιστεύομαι εντελώς.

''Εδώ είναι η απόλυτη βεβαιότητα σήμερα: θα πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κερδίσουμε. "


Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης


Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.