Παίρνει Solanke η Liverpool


Η Liverpool πρόκειται να κερδίσει την κούρσα για την απόκτηση του επιθετικού της Chelsea, Dominic Solanke.



Του 19χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το συμβόλαιο του στο Stamford Bridge αυτό το καλοκαίρι και η Liverpool ECHO επιβεβαιώνει ότι οι Reds έχουν κερδίσει την κούρσα από πλήθος συλλόγων για να φέρουν τον Άγγλο επιθετικό στο Anfield.

Ο Solanke, που έχει προσδιοριστεί ως ένας ποδοσφαιριστής για το μέλλον από τον Jurgen Klopp, θα συμμετάσχει μαζί με τους Trent Alexander-Arnold, Ben Woodburn, Ovie Ejaria, Sheyi Ojo και Harry Wilson για να αποτελέσει τη βάση μιας ισχυρής πλευράς στην U23, η οποία θα αγωνιστεί στην Premier League 2 και μερικοί ποδοσφαιριστές στους αγώνες κυπέλλου την επόμενη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα θα πιέζει για μία θέση στην πρώτη ομάδα.

Η Liverpool θα πληρώσει περίπου 3 εκατομμύρια λίρες για τον Solanke, με τον μισθό του να αναμένεται κάτω των 20.000 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, σύμφωνα με την πολιτική της ομάδας για νέους παίκτες.

Οι Reds εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να προσθέσουν νέους παίκτες για να ενισχύσουν τις βασικές θέσεις της ομάδας αυτή τη σεζόν, με τους Naby Keita και Virgil Van Dijk να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας στόχων, αλλά πιστεύουν ότι η ευκαιρία να φέρουν στον σύλλογο ένα Άγγλο με κορυφαία προοπτική με μια αξιοπρεπή τιμή, αντιπροσωπεύει μια έξυπνη κίνηση.

Για τον Άγγλο, έντονο ενδιαφέρον είχαν δείξει Celtic, Leipzig αλλά και αρκετοί σύλλογοι της Premier League.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.