Βραβεία LiverpoolFans.gr για τη σεζόν 2016/17!

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |


Άλλη μια σεζόν έφτασε (αισίως) στο τέλος της, έτσι δίνεται η ευκαιρία στους οπαδούς της ομάδας μας, όπως επίσης και των άλλων ομάδων, να κάνουν την καθιερωμένη ανασκόπηση της σεζόν και εμείς για άλλη μια χρονιά σας δώσαμε μέσω ψηφοφορίας στη σελίδα μας στο Facebook, την ευκαιρία να "βραβεύσετε" όσους ξεχώρισαν (και όχι μόνο!).

Καλύτερος ποσοδφαιριστής της σεζόν

Κορυφαίος ποδοσφαισιστής της σεζόν που μας πέρασε αναδείχθηκε σύμφωνα με τις ψήφους σας, ο Sadio Mane, με τον Philippe Coutinho να βρίσκεται αρκετά κοντά στην ψηφοφορία.



Καλύτερο γκολ της σεζόν

Αναμενόμενη εξέλιξη εδώ, καθώς συντριπτικά, γκολ της σεζόν αναδείχθηκε αυτό του Emre Can κόντρα στην Watford στο Vicarage Road, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε πιο κάτω.





Καλύτερος νεαρός(κάτω των 23 ετών) της σεζόν

Άλλη μια κατηγορία στην οποία νικητής ανακηρύχθηκε πανηγυρικά ο Emre Can, με ποσοστό μεγαλύτερο του 65%. Το ξεπέταγμα του Trent Alexander-Arnold στην πρώτη ομάδα αυτή τη σεζόν, τον έφερε στη δεύτερη θέση, ενώ κοντά του βρίσκεται και ο έτερος νεαρός των ακαδημιών, Ben Woodburn.




Κορυφαίο παιχνίδι της σεζόν

Στην κατηγορία αυτή σας ζητήσαμε να ψηφίσετε ποιο κατά τη γνώμη σας ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι της σεζόν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, με την επιλογή σας να μας ταξιδεύει στο ξεκίνημα της σεζόν και στη σπουδαία νίκη με 3-4 απέναντι στην Arsenal στο Emirates.




Ποδοσφαιριστής-αποκάλυψη της σεζόν

Σε αυτή την κατηγορία, ψηφίσατε ως ποδοσφαιριστή-αποκάλυψη της σεζόν(σ.σ. εννοούμε κάποιο που εν τέλει απέδωσε πολύ περισσότερο από όσο αναμενόταν), τον Georginio Wijnaldum, που όπως και ο Sadio Mane έκαναν μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στην ομάδα μας, κάτω από τις οδηγίες του Jurgen Klopp, έχοντας σκοράρει και πολύ σημαντικά γκολ, πέρα από τη γενική καλή του παρουσία.





Καλύτερη ασσίστ της σεζόν

Ομολογώ ότι δυσκολευτήκαμε στην επιλογή των έξι καλύτερων ασσίστ της σεζόν, με την τελική σας ψήφο να καθορίζει την ασσίστ του Phillipe Coutinho στον Daniel Sturridge στην προτελευταία αγωνιστική κόντρα στην West Ham, ως την καλύτερη που είδαμε στη φετινή σεζόν από την ομάδα μας. Δείτε ξανά την ασσίστ (και το γκολ) πιο κάτω.





Ποδοσφαιριστής-απογοήτευση της σεζόν

Δε βραβεύονται μόνο οι διακριθέντες, αλλά επίσης και ο ποδοσφαιριστής ο οποίος απογοήτευσε περισσότερο τους οπαδούς μας στη σεζόν που πέρασε. Με ποσοστό 45.58% ο Loris Karius κερδίσε(ή έχασε;) την πρώτη θέση στη σχετική ψηφοφορία, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τη θέση του βασικού μέσα στη σεζόν, αν και μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η έλευσή του έχει βοηθήσει στην κατακόρυφη βελτίωση του Simon Mignolet. Ας ελπίσουμε ότι τη νέα σεζόν ο Γερμανός θα δικαιώσει τον συμπατριώτη στον πάγκο που τον έφερε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Mainz.




Να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της σελίδας μας που έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία μας και να ευχηθούμε ένα καλό καλοκαίρι. Προφανώς η δική μας δουλειά συνεχίζεται, για να σας μεταφέρουμε όλα τα μεταγραφικά νέα της ομάδας μας, τα νέα της προετοιμασίας, αλλά και ό,τι άλλο προκύψει!

Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*


Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.