Ξεχνάει Brandt και κινείται για Salah;

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |


Ένα γνώριμο όνομα, κάνει την επανεμφάνισή του στα ρεπορτάζ της ομάδας μας, μετά από 3 χρόνια.

Σύμφωνα με την Melissa Reddy(goal.com), η Liverpool στρέφει αλλού την προσοχή της για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, καθώς ο Γερμανός αστέρας της Leverkusen, Julian Brandt, αποφάσισε ότι η επόμενη κίνησή του θα πρέπει να του εγγυηθεί θέση βασικού, καθώς θέλει να κερδίσει θέση στην εθνική Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


"Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να παίξω πολλά παιχνίδια την επόμενη σεζόν και αυτό μου δίνεται εδώ στην Leverkusen."

Έτσι, κάπου εδώ έρχεται η Melissa Reddy να μας ενημερώσει ότι ο Mohamed Salah, αποτελεί ένα από τους υψηλούς στόχους της ομάδας για ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση.


Υπενθιμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος, είχε φτάσει πολύ κοντά στην Liverpool τον χειμώνα του 2014, όμως η αδυναμία της Liverpool να συμφωνήσει με τη Βασιλεία, όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, έδωσε την ευκαιρία στον Jose Mourinho και την Chelsea να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή έναντι £11εκ. 

Με τον Αιγύπτιο να μη δικαιώνεται εν τέλει για την επιλογή του, ακολούθησαν δανεισμοί του στην Ιταλία, πρώτα στην Fiorentina και έπειτα στην Roma, όπου και εντυπωσίασε, με τους giallorossi να προχωρούν στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν, ο 24χρονος πλεον(15/06) Salah, έχει βρει δίχτυα 13 φορές, ενώ έδωσε άλλες 10 ασσίστ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με την Roma να μην έχει ξεκινήσει ακόμη διαπραγματεύσεις για ανανέωση, όμως να μην είναι διαθετιμένη να χάσει φτηνά τον ποσοσφαιριστή(σ.σ. το ρεπορτάζ δεν αναφέρει οποιοδήποτε ποσό).



Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, ψηλός και πιο ρεαλιστικός στόχος, παραμένει ο Alex Oxlade-Chamberlain, καθώς βαδίζει προς την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με την Arsenal, με την Liverpool να είναι έτοιμη να βγάλει ένα ποσό της τάξεως των £20εκ. για να αποκτήσει τον Άγγλο διεθνή.



 Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*
Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.