Klopp: ''Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω''

Ο Jürgen Klopp αναγνώρισε την απογοήτευση όλων για την ισοπαλία με τη Southampton, αλλά τόνισε ότι αυτό δε θα αποθαρρύνει τους Reds προς τον στόχο τους, που είναι η τετράδα.










Οι Reds έμειναν απογοητευμένοι στην προσπάθειά τους για να πετύχουν κάποιο γκολ, και εν τέλει κατέληξαν με τον έναν βαθμό από την απογευματινή αναμέτρηση.

Ο James Milner ήταν πιο κοντά από όλους στο να πάρει τη νίκη, αλλά ο Fraser Forster απέκρουσε το πέναλτι στο 66'.

Ωστόσο, παρά τη νέα απώλεια βαθμών, η Liverpool βρίσκεται ακόμη στην 3η θέση και λόγω των αγώνων και των αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων, οι Reds ακόμη κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, για το Champions League.

Δείτε τι είχε να πει ο Klopp:

Για την αντίδρασή του για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα...


Ήμασταν κοντά, αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και έτσι είναι. Όπως όλοι μπορούσαν να δουν, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Southampton έπαιξε με συγκεκριμένο τρόπο. Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν ότι όλοι θα παίζουν τώρα με αυτόν τον τρόπο εδώ, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι και αν υπάρχει, θα βρούμε λύσεις. Τις είχαμε σήμερα, αλλά πρέπει να σκοράρεις σε μια στιγμή και τότε θα μπορούν να ανοιχτούν και έπειτα να μπορούμε να κάνουμε άλλα πράγματα. Ήταν πολύ πειθαρχημένοι και πολύ πίσω. Υπερασπίσαμε τις αντεπιθέσεις τους πολύ καλύτερα από ότι κάναμε κατά της Crystal Palace, για παράδειγμα.

Τελικά, είναι όλα σχετικά με το τελείωμα ή το σκοράρισμα ενός και δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έκανε τη ζωή μας εύκολη στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, αλλά σήμερα ήταν μία από εκείνες τις ημέρες. Τώρα έχουμε μόνο έναν πόντο περισσότερο, θέλαμε να έχουμε 3 περισσότερους, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε και είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι γι 'αυτό, όπως μπορείτε να φανταστείτε, αλλά θα συνεχίσουμε.

Για την καθυστέρηση πριν από το πέναλτι του James Milner...

Πραγματικά δεν μου αρέσει, ακόμα και μετά από την ισοπαλία, να κάνουμε τώρα μια ιστορία γι 'αυτό. Είδατε τι συνέβη, οπότε δεν χρειάζεστε το λόγο μου σε αυτό. Δεν καταλαβαίνω πώς πρέπει να χειριστείς μια τέτοια κατάσταση. Από τη μία πλευρά οι άνθρωποι θα πουν ότι ήταν πολύ έξυπνο γιατί ο Millie το έχασε, αλλά άλλοι θα πουν ότι έτσι δε λειτουργεί ο αθλητισμός. Είναι έτσι τα πράγματα. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, δεν είναι ωραίο, αλλά τελικά δύο κίτρινες κάρτες για αυτούς. Αλλά με αυτήν την καθυστέρηση και το παιχνίδι με τον χρόνο από τη Southampton - δεν ξέρω πόσο καιρό χρειαζόταν ο Forster για να εκτελεί τα ελεύθερα - τέσσερα λεπτά [ο πρόσθετος χρόνος], πρέπει να πω ότι είναι φιλόδοξο. Αλλά προφανώς δεν έχω τίποτα να κάνω με αυτό, δεν μπορώ να αποφασίσω και ότι λέμε, πάντα φαίνεσαι σαν κακός χαμένος ή οτιδήποτε άλλο. Το είδατε, γράψτε το και στη συνέχεια, αν κανείς δεν το διαβάσει τότε προφανώς δεν πρόκειται για πρόβλημα.











Για το αν η Liverpool χρειάζεται 2/2 στις τελευταίες 2 αγωνιστικές για να βγει σίγουρα στο Champions League...

Πριν από το παιχνίδι χρειαζόμασταν τρία, και προφανώς τώρα θα έλεγα ότι δύο δεν θα ήταν άσχημα. Είναι πραγματικά λογικό ότι είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι στη West Ham. Είναι επίσης σε μια θετική εποχή προς το τελείωμα της σεζόν για εκείνους - καμία πίεση πια, προσπαθούν να πάρουν αποτελέσματα με κάποιο τρόπο. Όλοι είδαν το παιχνίδι τους με την Tottenham. Η Tottenham είχε την πίεση και έπρεπε να πάρει το παιχνίδι, τότε [η West Ham] κάνει την αντεπίθεση και πέτυχε το γκολ και η Tottenham δεν μπόρεσε να επιστρέψει, έτσι όλα είναι μέρος του ποδοσφαίρου.


Αγωνιζόμαστε ακόμα και κανείς δεν έχει εγκαταλείψει ή κάτι τέτοιο. Μίλησα αμέσως μετά το παιχνίδι στα παιδιά - δεν μπορώ και δεν θέλω να πάρω την απογοήτευση, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε έναν πόντο περισσότερο από πριν. Ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ, ο πιο έμπειρος και σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις έλεγε πάντα ότι στο τέλος της σεζόν, αυτός ο ένας βαθμός θα είναι πραγματικά πολύτιμος και πιστεύω σε αυτό, έτσι θα δούμε. Αλλά τώρα πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχει ήδη γίνει, αλλά θα το κάνουμε για άλλη μια φορά και θα μιλήσουμε για αυτό και στη συνέχεια θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη West Ham.

Για το αν είναι απογοητευμένος με το πρόσφατο ρεκόρ της ομάδας στο Anfield...

Δεν είναι αυτό που θέλω. Πρώτα απ 'όλα, νομίζω ότι για να είσαι επιτυχής πρέπει να έχεις ένα είδος κάστρου στο σπίτι σου, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε εδώ και πολύ καιρό θα ήθελα να πω, ίσως το ματς με τη Southampton στο EFL Cup να ήταν το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς να χάσουμε στο σπίτι μας και τώρα είχαμε λίγα αποτελέσματα που δεν ήταν τόσο καλά.

Δεν είναι καλό να χάνουμε βαθμούς εντός έδρας, αλλά τώρα παίζουμε εκτός και έπειτα έχουμε ένα άλλο παιχνίδι εντός έδρας. Εξακολουθούμε να παίζουμε στο σπίτι μας- είναι μόνο ένα πνευματικό ζήτημα, αν θέλετε, όταν νομίζεις ότι είναι ένα. Δεν το βλέπουμε αυτό. Στους παίκτες μου αρέσει να παίζουν εδώ και σαν να παίζουν μπροστά στο πλήθος τους και αυτό είναι όλο. Σήμερα(σ.σ. χθες) σκέφτηκα ότι η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά καλή, οι άνθρωποι ήταν πραγματικά στο παιχνίδι, όλοι προσπάθησαν τα πάντα και τελικά δεν λειτούργησε, αυτό είναι όλο.





Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης



Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.