Στον τελικό η Αγγλία Κ20, δύο γκολ ο Solanke(videos)!

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |


Μια σπουδαία ανατροπή πέτυχε η ομάδα κάτω των 20 της Αγγλίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ιταλίας, για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Ιταλούς, με τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, Ricardo Orsolini, να σκοράρει το πέμπτο του γκολ και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως η αλλαγή του Sheyi Ojo στη θέση του Dowell στο 54', έμελλε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, αφού ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής των περισσότερων επιθέσεων των "λιονταριών"'.

Λίγο αργότερα, είχε και δοκάρι, με την πρώτη σημαντική συνεισφορά, να έρχεται στο πρώτο γκολ της Αγγλίας, όταν μετά από δική του σέντρα, προέκυψε το γκολ από τον Dominic Solanke.

1-1(66' Dominic Solanke):


Ένα δεκάλεπτο περίπου αργότερα, με άλλη μία σέντρα από την Ojo, ήρθε και το δεύτερο γκολ της Αγγλίας, αυτή τη φορά από τον Lookman της Everton.

1-2(77' Ademola Lookman):
Τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό κλείδωσε λίγα λεπτά πριν το τέλος με μακρινό σουτ ο Dominic Solanke, σημειώνοντας το δεύτερό του γκολ στην αναμέτρηση και τέταρτο στη διοργάνωση.

1-3(88' Dominic Solanke):

Να πούμε ότι ο Solanke αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, λίγο πίσω από τον Calvert-Lewin που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ojo να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης στο διάστημα που αγωνίστηκε. Στον πάγκο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί, ήταν και ο Ovie Ejaria.

Ο τελικός, κόντρα στη Βενεζουέλα, θα διεξαχθεί την Κυριακή(11/06) στις 13:00(ώρα Ελλάδος).

Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*
Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.