Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Σαουθάμπτον ο Πίτερ Μουρ!

New CEO Peter Moore to sit down with Southampton & discuss Van Dijk saga



Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Μετά τα χθεσινά μαντάτα που έφεραν την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω των κατηγοριών της Σαουθάμπτον ότι ο Βίρζιλ Φαν Ντάικ προσεγγίστηκε παράνομα από τους Ρεντς για να πειστεί να συμφωνήσει μαζί τους, ο CEO της ομάδας Πίτερ Μουρ ετοιμάζεται να αναλάβει δράση.

Οι Άγιοι κατηγόρησαν την Λίβερπουλ για παράνομη προσέγγιση του παίκτη τους με αποτέλεσμα ο σύλλογος του Μερσισάιντ να εκδώσει ανακοίνωση για να απολογηθεί για το συγκεκριμένο συμβάν.

Στην ουσία όλα ξεκίνησαν, όταν κάποιο -άγνωστο μέχρι στιγμής- πρόσωπο έβγαλε στην φόρα την προτίμηση του Φαν Ντάικ να γίνει παίκτης της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι που διεκδικούσαν τον παίκτη, να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αυτή η εξέλιξη εξόργισε την Σαουθάμπτον που έβαλε μπλοκ σε οποιαδήποτε επικοινωνία για τον Φαν Ντάικ.

Η Σαουθάμπτον συνέχισε φτάνοντας μέχρι και την Πρέμιερ Λιγκ για να αναφέρει την κατάσταση και προκειμένου η Λίβερπουλ να αποφύγει πιθανές κυρώσεις, έκανε πίσω μέσω της ανακοίνωσής της.

Πλέον σύμφωνα με τον Πολ Τζόις των Τάιμς, η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του Πίτερ Μουρ που θα έρθει σε επαφή με την Σαουθάμπτον για να δει εάν είναι εφικτή μια συμφωνία. Το οικονομικό κομμάτι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα λογικά και με τον ίδιο τον παίκτη να επιθυμεί όσο τίποτα την μεταγραφή, η πίεση προς τη διοίκηση των Αγίων είναι μεγάλη. 

Θα χρειαστεί φυσικά οι δυο ομάδες να λύσουν οπωσδήποτε τις διαφορές τους για να προχωρήσει το ντιλ, το οποίο αν αποτύχει θα κάνει έξαλλο τον Γιούργκεν Κλοπ, που θα δει τον μεγαλύτερο στόχο του για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής να χάνεται.


Πηγή: Paul Joyce- Times

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.