Στο προσκήνιο ο Gelson Martins της Sporting

Η Liverpool έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Sporting Lisbon για τον Πορτογάλο εξτρέμ, Gelson Martins.











Ο προπονητής των Reds επιθυμεί διακαώς να ενισχύσει την ομάδα του, και ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αποκαλύπτουν ότι ο 22χρονος αποτελεί μια πιθανή εναλλακτική λύση.

Η Liverpool έχει εκφράσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον της για τον εξτρέμ της Roma, Mohamed Salah, αλλά φοβάται πως μπορεί να αποτύχει στην προσπάθειά της, κρίνοντας ότι λόγω των παράλογων απαιτήσεων στο οικονομικό κομμάτι δε μπορεί να έρθει σε συμφωνία με την Ιταλική ομάδα.

Οι Κόκκινοι κοιτούν και άλλες περιπτώσεις καθώς προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο Champions League.

Υπάρχει σαφές ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Bayern Munich, Douglas Costa, ενώ στη λίστα αυτή βρίσκεται και ο winger της Lazio, Keita Balde Diao.

Ο Martins, βέβαια έχει αναρριχηθεί σε σημαντικό στόχο, έχοντας προέλθει από της ακαδημίες της Sporting Lisbon, ενώ έχει κάνει και το ντεμπούτο του με την Εθνική Πορτογαλίας, τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Martins, που μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, αλλά κυρίως δεξιά, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε άλλες 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, τη χρονιά που μας πέρασε.

Η Sporting τον κοστολογεί στα 50 εκ. λίρες, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό να τον πουλήσει με πολύ λιγότερα, έχοντας την πίεση να πουλήσει, καθώς δε θα βρίσκεται στους ομίλους του επόμενου Champions League.



Πηγή: Liverpool Echo
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης

Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.