Περνάει ιατρικά την Πέμπτη στην Liverpool κατά πάσα πιθανότητα ο Salah!

| Επιμέλεια/Μετάφραση: Γιώργος

Ο Αιγύπτιος έχει πετάξει για το Λονδίνο όμως δεν έχει φτάσει ακόμη στο Merseyside.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός της Roma Mohamed Salah κατά τη διάρκεια του ματσ Roma - Lyon του Europa League στο Olympic Stadium την 16η Μαρτίου του 2017


Ο Αιγύπτιος διεθνής πέταξε για το Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης με σκοπό να ολοκληρώσει την μετακίνησή του από τη Roma στην Liverpool.


Όμως, σύμφωνα με την Liverpool Echo o Salah δεν έχει ακόμη φτάσει στο Liverpool για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του καθώς πραγματοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες με την ομάδα της Serie A.


Η ελπίδα είναι ότι η συμφωνία, που μαζί με τα πρόσθετα χρήματα ξεπερνάει τις 35 εκατομμύρια λίρες που πλήρωσαν οι "Reds" για τον Andy Carrol στην Newcastle το 2011, θα έχει ανακοινωθεί πριν το τέλος της εβδομάδας.


O Mohamed Salah πανηγυρίζει αφού έχει σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας στο ματς της Roma απέναντι στην US Sassuolo για την Serie A.

Ο Salah, ο οποίος σκόραρε 19 τέρματα για την Roma την περασμένη σεζόν, αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.


Η Liverpool απέτυχε να κλείσει τον ίδιο παίκτη το 2014 όταν αυτός εντάχθηκε στο δυναμικό της Chelsea από την ομάδα της Βασιλείας για 12 εκατομμύρια λίρες. Οι "Reds" έστρεψαν την προσοχή τους πίσω σε αυτόν το καλοκαίρι αφού ο Julian Brandt αποφάσισε να μείνει στην Bayer Leverkusen.
Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.