Δεν πωλείται ο Emre Can!


Η Liverpool δεν έχει καμία πρόθεση πώλησης του Emre Can αυτό το καλοκαίρι, όπως ενημερώνει η ECHO, βάζοντας τέλος σε όποιες φήμες βγήκαν για πιθανή αποχώρηση του από το Anfield.


Το μέλλον του Γερμανού μέσου έχει σχολιαστεί αρκετά, και πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να εισέλθει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Η Juventus είναι μεταξύ ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του, αλλά οι Reds είναι αποφασισμένοι να απορρίψουν όλες τις προσεγγίσεις για το 23χρονο.

Οι συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου την περασμένη σεζόν δεν έφεραν κάποια συμφωνία, αλλά η Liverpool έχει την ελπίδα πως θα επιλυθεί η κατάσταση μέσα στους επόμενους μήνες.
Ο Emre Can έπαιξε σημαντικό ρόλο για τους Reds να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League και ο Jurgen Klopp σχεδιάζει το μέλλον με τον Γερμανό μέσο στον σύλλογο.

Ακόμα κι αν δεν υπογράψει για επέκταση συμβολαίου αυτό το καλοκαίρι, η Liverpool είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει για τη σεζόν 2017/18, έχοντας τον κίνδυνο ότι θα μπορούσε να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο έτος.
Ο Can αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Ρωσία και θα χάσει την έναρξη της προετοιμασίας.

Μιλώντας προς το τέλος της περασμένης σεζόν, ο Klopp, δήλωσε: «Νομίζω ότι δεν είναι μυστικό το πόσο μου αρέσει ο Emre, του αρέσει η ομάδα και αυτό είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση.
Είμαστε σε συζητήσεις και δεν υπάρχει καμία απολύτως πίεση, είναι όλα καλά.
Αν μπορούμε να κρατήσουμε καλούς παίκτες για την ανάπτυξη της ομάδας, αυτός είναι ένας από τους καλούς ποδοσφαιριστές, είμαι αρκετά θετικός»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.