Παίκτης της Liverpool ο Salah!


Η Liverpool ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Mohamed Salah από την AS Roma. 



Ο 25χρονος έβαλε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια στο Anfield, την Πέμπτη μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και θα γίνει επίσημα παίκτης της LFC την 1η Ιουλίου 2017.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Ρωμαίους, για να επέλθει τελικά η τελική συμφωνία με το ποσό να αγγίζει τις 35 εκατομμύρια λίρες.



Μιλώντας στο Liverpoolfc.com μετά την επισημότητα της μεταγραφή, ο Salah είπε:
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος. Θα δώσω το 100% και θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο, θέλω πραγματικά να κερδίσω κάτι με αυτή την ομάδα.
Έχουμε μια μεγάλη ομάδα και πολύ καλούς παίκτες, παρακολουθούσα τα παιχνίδια το περασμένο έτος και όλοι δίνουν το 100% για να κερδίσουν κάτι."

"Όλοι μπορούν να δουν ότι ο προπονητής δίνει τα πάντα, ελπίζω να δούμε ότι μαζί μπορούμε να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε κάτι για το σύλλογο, για τους φιλάθλους και για μας."

Ο Salah πήρε την φανέλα με τον αριθμό "11", μετά από συνομιλίες με τον Roberto Firmino, ο οποίος πήρε τον αριθμό "9".

Ο Αιγύπτιος σημείωσε 29 γκολ σε 65 εμφανίσεις στη Serie A σε δύο σεζόν με την Roma, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στην τη Basel, στην Chelsea & στην Fiorentina.
Τέλος, έχει αγωνιστεί 52 φορές με τη χώρα του από το 2011, σημειώνοντας 29 γκολ.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.