Όχι στη Napoli για Moreno!


Η Liverpool απέρριψε προσφορά £11 εκατομμυρίων από τη Napoli για τον Alberto Moreno!



Ο ισπανός αμυντικός σπάνια ξεκινούσε βασικός την περασμένη σεζόν, ωστόσο οι Reds έβαλαν μια τιμή αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών στον 24χρονο και περιμένουν περισσότερες προσφορές.
Έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ, με τις δύο ομάδες του Μιλάνου να διερευνούν τη δυνατότητα μιας συμφωνίας.

Ο πρώην σύλλογος του Moreno, η Sevilla σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για να φέρει πίσω τον Ισπανό στην Ανδαλουσία, ενώ η Atletico Madrid υπέβαλε προτααη τον περασμένο Ιανουάριο για να τον πάρει δανεικό, κάτι που απέρριψε η Liverpool.
Οι Reds αγόρασαν τον Moreno για £12 εκατομμύρια πριν από τρία χρόνια.

Η κίνηση της Napoli αναμένεται να είναι η πρώτη από τις πολυάριθμες προσφορές για τον παίκτη, γεγονός που εξηγεί γιατί η Liverpool είναι σίγουρη ότι μπορεί να πάρει τη μέγιστη αξία, παρόλο που ο Moreno έχει χάσει τη θέση του από τον James Milner τους τελευταίους 12 μήνες.

Το μέλλον του Moreno θα καθορίσει εάν η Liverpool αγοράσει άλλο αριστερό​ μπακ τους επόμενους μήνες, εάν ο Ισπανός φύγει, ο Klopp θα τον αντικαταστήσει, εάν όχι, η Liverpool είναι έτοιμη να πάει άλλη μια σεζόν με τον Moreno ως back-up, αλλά δεδομένου του επιπέδου ενδιαφέροντος και αξίας της αρχικής προσφοράς της Napoli, η πιθανότητα εξόδου είναι πολύ πιθανή.
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.