Τα μεταγραφικά νέα από την Melissa Reddy!

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |


Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Melissa Reddy είναι δημοσιογράφος που εκπροσωπεί και παράγει νέα της Liverpool, μέσω της Goal, έχοντας καταφέρει να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές σε ότι έχει να κάνει με την Liverpool.

Έχοντας πάει για διακοπές εδώ και μερικές μέρες, αποφάσισε χθες(12/06), να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της στο Facebook, να της κάνουν ερωτήσεις σε ό,τι θέλουν να μάθουν σχετικά με την ομάδα μας.

Αποτελεί γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες, κυρίως μετά την ανακοίνωση απόσυρσης της Liverpool από την κούρσα για τον Virgil van Dijk, δεν έχει βγει κάποιο όνομα προς τα έξω, ή οποιαδήποτε έγκυρη πηγή να επιβεβαιώσει, ή να διαψεύσει τις διάφορες φήμες και τα "καινούρια" ονόματα που περιτριγυρίζουν τα ρεπορτάζ της ομάδας μας. 

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει και σας μεταφέρουμε τα σημαντικότερα από τα όσα έγραψε η δημοσιογράφος της Goal.

         Σχετικά με τις πιθανές αποχωρήσεις

Ο Lucas ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Gremio. Ο Alberto Moreno θα αποχωρήσει αν υπάρξουν προτάσεις που φτάνουν την αξία που τον κοστολογεί η Liverpool. Ο Mamadou Sakho θα αποχωρήσει, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται γι' αυτόν. Ο δανεισμός του Danny Ward στη Huddersfield πιθανό να ανανεωθεί για άλλο ένα χρόνο. Υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από τον Daniel Sturridge, πράγμα που είναι φυσιολογικό όταν ένας παίκτης της ποιότητάς του δεν είναι βασικός και συχνά δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και συνεχόμενα παιχνίδια. Όμως, θεωρώ ότι θα φύγει μόνο εάν η κίνηση οφελεί και αυτόν και την Liverpool σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί, το ποσό που θα είναι διατεθιμένη να δώσει, αλλά και το πακέτο που θα προσφέρουν στον παίκτη.
 Σε ερώτηση για τον Emre Can και το ενδιαφέρον της Juventus: "Είναι μια από τις επιλογές της Juventus για το κέντρο, αλλά θα υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον εάν αποτύχουν να πάρουν παίκτες ψηλότερα από αυτόν στη λίστα. Η Liverpool δε θέλει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι."

        

        Για τον Naby Keita

Η Λειψία έχει πάρει μια σκληρή στάση στο θέμα του Keita και παρότι η Liverpool είναι έτοιμη να καταρρίψει εύκολα το ρεκόρ μεταγραφής της για τον ποδοσφαιριστή, ίσως να μην είναι αρκετό για να αλλάξει τη θέση που έχει η Γερμανική ομάδα.

        Για αριστερό μπακ

Έχουν κοιτάξει κάποιες εναλλακτικές(μετά την περίπτωση του Sessegnon). O Benjamin Mendy θα ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον κυνηγούν, αλλά και το ποσό που ζητάει η Monaco, θα ήταν κάτι πολύ μεγάλο αν κατάφερνε η Liverpool να κλείσει συμφωνία για αυτόν.

       Για τη θέση του εξτρέμ

 Εδώ η ερώτηση ήταν κατά πόσο η Liverpool θα κινηθεί για τον Alex-Oxlade Chamberlain, εάν ναυαγήσει η υπόθεση του Mohamed Salah.

Δεν πιστεύω ότι η Liverpool θέλει να πληρώσει £40εκ. για τον Ox, τη στιγμή που έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Για τον Salah, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία και με την Roma να χρειάζεται χρήματα, υπάρχει η αίσθηση ότι πιέζουν περισσότερο.





Αυτά ήταν τα κυρίοτερα νέα που έβγαλε η Melissa Reddy μέσω αυτού του Q&A που έκανε στη σελίδα της στο Facebook.

Έγραψε επίσης ότι θα επανέλθει σύντομα με περισσότερα νέα σχετικά και με την πολυσυζητημένη υπόθεση του Virgil van Dijk και το πως μπορεί να επηρέασαν οι δημοσιογράφοι την υπόθεση αυτή.

Εδώ η ανάρτηση με τις ερωτοαπαντήσεις να είναι στα σχόλια:



Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*
Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.