Brendan Rodgers: "Δεν φεύγει ο Sterling!"

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Brendan Rodgers, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Stoke. Το θέμα των ημερών είναι η παραμονή του Raheem Sterling. Με τον ατζέντη του να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά των σχέσεων μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες, ο μικρός βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Αυτό δε μπορεί να αποδεχτεί ο Βορειοϊρλανδός κόουτς, που επανέλαβε για μια φορά ακόμη πως ο Sterling δε θα πάει πουθενά - άσχετα με τις χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του. Στη σημερινή (22/5) συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκε στο θέμα λέγοντας: "Είναι δύσκολο να σχολιάσω τα όσα ο κόσμος λέει. Ήμασταν πάντα σαφείς και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνω τον Raheem σαν παίκτη. Είτε υπάρχουν στο τραπέζι συζητήσεις είτε όχι, έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και τον θέλω εδώ. Είναι απλό. Έχουμε δυνατή διοίκηση και έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στο σύλλογο. Σε αυτή τη περίπτωση θα δείξουν ξανά τη δύναμη τους."

Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου, ο Rodgers, μίλησε για τις σχέσεις του με τον νεαρό άσο της ομάδας μας και πως δεν έχουν καμία αρνητική επίδραση σε αυτές τα όσα γράφονται εκεί έξω στον βρετανικό Τύπο.

"Ότι είπε και ότι δεν είπε θα παραμείνουν μεταξύ μας. Οποιαδήποτε συζήτηση κι αν έχω με παίκτη μου παραμένει μεταξύ εμένα κι εκείνου. Δεν κάθομαι σήμερα εδώ για να σας αποκαλύψω τα όσα είπαμε. Δεν βλέπω τον Raheem στεναχωρημένο. Η αντιπροσωπεία του ήταν σαφέστατη, θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν. Αυτό επιθυμεί ο παίκτης και είμαι βέβαιος πως οι συζητήσεις θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι. Όσον αφορά το αν θα είναι ή όχι στην αποστολή της ομάδας, έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Αν είναι σε καλή φόρμα, πράγμα που είναι τη δεδομένη στιγμή, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Οι σχέσεις μου μαζί του δεν έχουν... πειραχτεί όπως μεταφέρει ο αγγλικός Τύπος. Του δώσαμε ευκαιρία να παίξει σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, θέλουμε να επιλύσουμε τη κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας. Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που ωρίμασε και συνεχίζει να ωριμάζει τα τελευταία χρόνια."

Επιμέλεια: Santiago
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.