Klopp: Αυτά είπα στον Gomez να κάνει για να κερδίσει τη θέση του

O Jurgen Klopp αποκαλύπτει τις απαιτήσεις που είχε από τον Joe Gomez, ώστε να έχει πιθανότητες ο Άγγλος αμυντικός να κερδίσει μια θέση στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. 


Όταν ο Joe Gomez ερχόταν στη Liverpool πριν δύο χρόνια, δεν άργησε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει μια θέση βασικού στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, υπό τις οδηγίες του Brendan Rodgers. Οι τραυματισμοί ,ωστόσο, κράτησαν τον νεαρό παίκτη εκτός δράσης για το μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα.

Υγιής πλέον, ο Gomez εντυπωσιάζει στα φιλικά προετοιμασίας των Reds, και φαίνεται να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Jurgen Klopp, ο οποίος του είχε ξεκαθαρίσει ότι θα υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα, μόνο κάτω από μερικές αυστηρές προϋποθέσεις. 

''Όταν ήρθα στην ομάδα, τον είδα για 20 λεπτά με την U-21 και μετά τραυματίστηκε. Είπα... Θεέ μου.

''Όλοι μου είπαν πόσο καταπληκτικός παίκτης είναι. Όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό, ξανά τραυματίστηκε. Και όταν επανήλθε ξανά, ήταν βαρύς. 

''Έπρεπε να φροντίσουμε για το βάρος του και τώρα είναι πίσω. Έχει χάσει κιλά και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτιώσης.

''Είναι καλός στον αέρα, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Πρέπει να γίνει λίγο πιο σκληρός.

Ο Klopp ξεκαθάρισε ότι ο Gomez είναι πλέον μια από τις επιλογές της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας.

''Η θέση του full-back είναι πλέον απίστευτα σημαντική για εμάς, καθώς ο Clyne δεν έχει λάβει μέρος στην προετοιμασία ως τώρα. 

''Ο Trent (Alexander-Arnold) είναι φανταστικός παίκτης, αλλά επίσης μόλις 18 ετών. Είναι έτοιμος επιθετικά, αλλά θέλει δουλειά στην άμυνα. Χρειαζόμαστε αυτές τις διαφορετικές επιλογές σε αυτή τη θέση, και είναι πολύ ωραίο που έχουμε τον Gomez πίσω.''


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.