Gini Wijnaldum – Το να σκοράρω με κάνει χαρούμενο, σε όποια ματς και να γίνεται

Ο Ολλανδός μέσος σκοράρει για πρώτη φορά εκτός Anfield, αλλά λέει ότι δεν έχει σημασία το ματς στο οποίο το κατορθώνει.

Επιμέλεια/Μετάφραση: Γιώργος

Ο Gini Wijnaldum τόνισε πως το γεγονός ότι σκόραρε το πρώτο του εκτός έδρας γκολ με τη Λίβερπουλ δεν είναι τόσο σημαντικό καθ’ αυτό.

Ο Ολλανδός μέσος έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Hertha Berlin και σκόραρε το δεύτερο γκολ με ένα χαμηλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Όλα τα έξι γκολ του με τη Liverpool την προηγούμενη σεζόν ήταν στο Anfield, ένα σερί που συνεχίστηκε από τη Newcastle, με την οποία είχε σκοράρει πάλι εντός έδρας και τα έντεκα γκολ του.


Στο κέντρο ο Wiijnaldum, πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ με το οποίο έκανε η Liverpool το 2-0 απέναντι στην Hertha

Το χθεσινό γκολ στο Olympiastadion πιστεύει πως δεν ήταν κάτι μείζονος σημασίας καθώς μίλησε για μια τριπλή προπόνηση που διεξήχθη από την ομάδα την προηγουμένη του αγώνα.

"Δουλέψαμε πραγματικά πολύ σκληρά, προπονηθήκαμε πολύ και παίξαμε ένα δύσκολο και μεγάλο ματς μετά από αυτήν την προπόνηση. Αυτό όλο ήταν εξοντωτικό", είπε στην LFCTV.

"Δεν νιώθαμε άνετα, αν και το σκορ δεν το αντικατόπτριζε αυτό, αλλά ήταν πολύ δύσκολο."

"Αν προπονηθείς σκληρά και βγάλεις αυτήν την προπόνηση στο χορτάρι τότε αυτό σου δίνει ευχαρίστηση. Αν από την άλλη προπονηθείς σκληρά, και αυτό δεν βγει στο χορτάρι τότε νιώθεις ότι όλο αυτό που έκανες πήγε στράφι. Αυτή τη στιγμή, προπονούμαστε σκληρά και πάει μια χαρά μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που παίξαμε, και έτσι είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. 

    Ο Ολλανδός μέσος κάνει το 2-0 για τη Liverpool απέναντι στην Hertha Berlin.

"Έχω ήδη σκοράρει αρκετά με τη Newcastle σε διάφορα παιχνίδια πριν αρχίσουν τα σημαντικά παιχνίδια. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αλλά ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα. Δεν με νοιάζει που σκοράρω, απλά με κάνει χαρούμενο"

Σχετικά με τον Salah, ο Ολλανδός μέσος τόνισε τα εξής: "Πραγματικά πετάει σαν παίκτης. Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα το γκολ του, αφού ήμουν στα αποδυτήρια αλλά άκουσα ότι ήταν ένα ωραίο γκολ. Έχει προσαρμοστεί ήδη, και το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά και ένα εξαιρετικό άτομο και αυτό μας βοηθάει όλους"

"Είναι πάντα όμορφο να παίζεις με καλούς παίκτες οι οποίοι είναι και γρήγοροι. Αυτό μπορεί κάποιος να το δει με τον Sadio(Mane) και τον Mo. Κάνει και τη δική μας δουλειά πιο εύκολη, επειδή ο αντίπαλος πρέπει να προσέχει πάντα δύο πολύ γρήγορους παίκτες και αυτό ανοίγει χώρους σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου για την ομάδα."

"Ο καθένας μας κερδίζει πολλά από την ποιότητα τέτοιων παικτών."

Πηγή/Source: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.