Μεταγραφική...τρίλιζα αφίξεων - αποχωρήσεων στο προσκήνιο!


Μεταγραφική ενημέρωση παρείχε αργά το βράδυ ο James Pearce, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα των Keita, Robertson & Lucas Leiva.



Η Leipzig την περασμένη εβδομάδα απέρριψε πρόταση της ομάδας για τον Keita που άγγιζε τις 57 εκατομμύρια λίρες.
Όμως το θέμα δεν μένει στάσιμο, καθώς ο μέσος από την Γουινέα είναι απελπισμένος να μεταγραφεί στην Liverpool και παρότρυνε τη Leipzig να του δώσει τη μεταγραφή των ονείρων του στο Anfield.
Oι Reds έχουν την ελπίδα ότι ένα ποσό περίπου 65 εκατομμυρίων λιρών (75 εκατομμύρια ευρώ) θα πείσει τους Γερμανούς να συμφωνήσουν και θα κάνουν άμεσα την κίνηση τους καθώς θέλουν διακαώς τον ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα, η Liverpool βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την Hull για την απόκτηση του Robertson.
Η συμφωνία για τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ δεν θα ολοκληρωθεί εγκαίρως για να πετάξει με την υπόλοιπη ομάδα στο Χονγκ Κονγκ την Κυριακή, αλλά ο 23χρονος φαίνεται όλο και πιο κοντά στον Anfield.
Η άφιξη του Robertson θα σημαίνει την αποχώρηση του Alberto Moreno.


Ο 23χρονος, γεννημένος στη Γλασκώβη, έκανε 115 εμφανίσεις με την Hull μετά από τη μεταγραφή του από την Dundee United το 2014.  
Πριν από τρία χρόνια, ανακηρύχθηκε ο νεαρός παίκτης της χρονιάς στη Σκωτία.

Τέλος, ο Lucas Leiva βρίσκεται μια ανάσα από την αποχώρηση του από τη Liverpool μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, με την μεταγραφή του στην Lazio έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών να είναι στην τελική ευθεία.


Ο Lucas αποχαιρέτησε άπαντες το πρωί της Παρασκευής στο Melwood, πριν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους Ιταλούς.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.