Ο Klopp για την Wigan, τον Salah και τον Lucas

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...


Ο Jürgen Klopp συζήτησε το γκολ του Mohamed Salah στο ντεμπούτο του και τη φιλική ισοπαλία(1-1) της Liverpool με την Wigan κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά τον αγώνα στο DW Stadium.










Ο Salah σημείωσε στο ντεμπούτο του με τους Reds το γκολ της ισοφάρισης, αφότου η Wigan είχε πάρει το προβάδισμα με τον Alex Gilbey.

Ο Klopp, ρωτήθηκε για την εκτίμησή του για την πρώτη εμφάνιση του Αιγύπτιου διεθνή για τον σύλλογο μετά το παιχνίδι την Παρασκευή το βράδυ, με το αφεντικό να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την απόδοση της ομάδας και το επερχόμενο Premier League Asia Trophy στο Hong Kong.

Δείτε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο Γερμανός...

Για τη χρησιμότητα του παιχνιδιού και το αν η Liverpool αποκόμισε κάποιους τραυματισμούς...

Ναι, έφυγε το φιλικό χωρίς προβλήματα. Ο Gini είχε το χτύπημα στο κεφάλι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό είναι λίγο πολύ το μόνο που ξέρω για αυτή τη στιγμή. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολλά κομμάτια καλού ποδοσφαίρου, το δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ήταν λίγο βαρετό. Είναι πάντα μια πρόκληση για τους παίκτες, να αλλάξουμε το σύστημα, θέλουμε να τους φέρουμε όλους στο γήπεδο σε αυτά τα παιχνίδια επειδή το φυσικό κομμάτι είναι πάντα σημαντικό.

Θα μπορούσατε να δείτε ότι δεν ήταν σε τέλεια μορφή το οτιδήποτε, προφανώς, αλλά είναι σημαντικό για όλους αυτούς να πάρουν τα λεπτά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος για την απόδοση, αλλά είναι εντελώς καλά τα πράγματα. Ιδιαίτερα στο πρώτο, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει πολύ περισσότερα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποια γκολ σίγουρα οπότε όλα καλά, αλλά η Wigan έκανε μια πραγματικά καλή δουλειά, έχουν μια καλή ομάδα με ωραίους, νέους παίκτες, γι 'αυτό αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Αλλά ένα ακόμη παιχνίδι για μας, χωρίς τραυματισμούς, οπότε όλα καλά.

Για το ντεμπούτο του Salah...

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα: Είδατε ότι δεν είχε καμία ιδέα για το πώς θα αμυνθεί συνήθως(εδώ σε μας), οπότε πραγματικά δεν μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Είχε δύο ημέρες με μας, μετά έπρεπε να πάει στο Παρίσι, να πάρει τα χαρτιά, αλλά τώρα είναι εδώ και σκεφτήκαμε «ας τον βάλουμε». Είναι πραγματικά συνηθισμένος σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο αμυντικής συμπεριφοράς, αλλά στην πρώτη φάση, ωραίο σπριντ. Και το γκολ που ίσως ήταν η πιο εύκολη κατάσταση στο παιχνίδι, αλλά είχαν μερικά υπέροχες συνεργασίες: ο Roberto, ο Phil, ο Adam, ο Gini στη θέση No.6 ήταν καλό. Γι 'αυτό ήταν εντάξει, απλά δεν έπαιξαν όλοι εκεί που έπαιζαν. Είναι απλά ένα σημάδι, αλλά αυτό είναι σημαντικό.











Για τον Lucas Leiva...

Δεν είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος τι μπορώ να σας πω γι 'αυτό επειδή δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι με όλο τον σεβασμό προς τον Lucas και τον εξαιρετικό χρόνο του στη Liverpool θα πρέπει να μιλάμε με γεγονότα, όχι με φήμες. Πρέπει να περιμένουμε, δεν είμαι σίγουρος. Ίσως κάτι [θα] συμβεί, ίσως όχι. Είναι σαν πριν 1,5 χρόνο. Θα δούμε.

Για το μεταγραφικό κομμάτι...

Αν ότι έχω να πω θα αλλάξει τίποτα εδώ με θετικό τρόπο, τότε θα ήθελα να το πω, αλλά [αυτό που λέω] δεν έχει καμία επίδραση. Δεν είναι σημαντικό αυτό που λέω, είναι σημαντικό αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, και αισθανόμαστε σε καλό δρόμο, αυτό είναι όλο.

Για το ρόστερ για το Premier League Asia Trophy...

Η Premier League μας έδωσε μια ωραία πρόκληση στην οποία μπορούμε να συμπεριλάβουμε μόνο 25 παίκτες, οπότε αν πάρεις τρεις τερματοφύλακες, στη συνέχεια, μπορείτε να έχεις μόνο 22 παίκτες στην ομάδα για αυτό το τουρνουά. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Θα πρέπει να έχεις δώσει τον κατάλογο, στις 8 Ιουλίου, αλλά δεν μπορούσα επειδή εγώ δεν ξέρω ποιος ήταν τραυματίας και ποιος όχι όταν θα πετάξουμε, έτσι απόψε(σ.σ. χθες) θα πάρω την απόφαση. Ίσως η ομάδα θα πρέπει να είναι διαφορετική, επειδή ο Clyney έχει ένα μικρό πρόβλημα [όπως και ο] Alberto Moreno, γι 'αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε αρκετούς παίκτες έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν δύο παιχνίδια σε δύσκολες συνθήκες, αυτό είναι το σχέδιο. Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή, αλλά σε λίγες στιγμές θέλω να μάθω.

Για την απουσία του Sheyi Ojo απόψε...

Ήταν στο σπίτι επειδή αλλάξαμε στο ημίχρονο 10 παίκτες, 11 με τον τερματοφύλακα, δύο φορές και σκέφτηκα ότι δεν έχει πολύ νόημα να γίνει αλλαγή και πάλι 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι παίκτες έμειναν στο σπίτι.



Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.