Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των πρώτων δύο μηνών!


Πέντε παιχνίδια της Liverpool έχουν επιλεγεί για απευθείας μετάδοση από τις συχνότητες των Sky & BT Sport στους δύο πρώτους μήνες της σεζόν της Premier League και κατά συνέπεια έχουν γίνει γνωστές οι μέρες και ώρες των αγώνων.



Ο πρώτος αγώνας των Reds για τη νέα σεζόν είναι ενάντια της Watford στο Vicarage Road στις 14:30 (ώρα Ελλάδος), με την μετάδοση του να γίνεται από το Sky Sports και στην Ελλάδα από την Cosmote TV.
Το πρώτο παιχνίδι της Liverpool στο Anfield εναντίον της Crystal Palace παραμένει στις 17:00 το Σάββατο 19 Αυγούστου, χωρίς να γνωρίζουμε εάν μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική τηλεόραση, αλλά το επόμενο Σαββατοκύριακο οι Reds φιλοξενούν την Arsenal στο Anfield, συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 18:00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Sky και στην Ελλάδα από την Cosmote TV.

Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, η Liverpool επιστρέφει στη δράση με ένα ντέρμπι, ταξιδεύοντας στο Etihad για να αντιμετωπίσει την Manchester City του Pep Guardiola, με το παιχνίδι να μεταφέρεται στις 14:30 το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και πάλι θα μεταδοθεί από το Sky και την Cosmote TV.

Αργότερα, έρχεται η Burnley στο Anfield με το συγκεκριμένο ματς να παραμένει στις 17:00 το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου χωρίς να γνωρίζουμε εάν είναι τηλεοπτικό, όμως το επόμενο Σαββατοκύριακο ο αγώνας στο King Power ενάντια στην Leicester θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το BT Sport και στην Ελλάδα από την Cosmote TV, καθώς ορίστηκε για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.

Τέλος, ο Jurgen Klopp με τον Rafael Benitez θα συναντηθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με την ώρα του αγώνα να ορίζεται στις 18:30, με το Sky να καλύπτει την μετάδοση του στο νησί και την Cosmote TV στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά:
Sat 12th August 14:30 Watford, Away (Cosmote TV)

Sat 19th August 17:00 Crystal Palace, Home

Sun 27th August 18:00 Arsenal, Home (Cosmote TV)

Sat September 9th 14:30 Manchester City, Away (Cosmote TV)

Sat September 16th 17:00 Burnley, Home

Sat September 23rd 19:30 Leicester City, Away (Cosmote TV)

Sun October 1st 18:30 Newcastle United, Away (Cosmote TV)


Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.