Ings: ''Νιώθω δυνατός αλλά δε θέτω στόχους''

Βραχυπρόθεσμοι στόχοι είναι η αποθεραπεία του Άγγλου striker, καθώς ο επιθετικός της Liverpool κοιτάει προσεκτικά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.










Τα δύο πρώτα χρόνια του Άγγλου με τη Liverpool έχουν καταστραφεί από ατυχία, με τη ρήξη χιαστών να τελειώνει πρόωρα τη σεζόν 2015/16 για τον ίδιο, πριν από τον τραυματισμό στο γόνατο που είχε τη σεζόν 2016/17.

Όπως αρκετοί άλλοι, ο Ings ήταν από τους διαρκείς παρόντες στο προπονητικό κέντρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να ενισχύσει τον οργανισμό του.

Η αφοσίωση που έδειξε, βοήθησε το νούμερο 28 να νιώσει δυνατός καθώς επέστρεψαν και οι συμπαίκτες του για την προετοιμασία, παρότι ο ίδιος αρνείται σοφά να κοιτάξει τόσο μακριά.

  ''Τα πάω πραγματικά καλά αυτήν τη στιγμή. Από άποψη χρονοδιαγράμματος δεν είμαι σίγουρος, αλλά νιώθω όλο και πιο κοντά μέρα με τη μέρα. Κάνω δουλειά με τη μπάλα. Τα επίπεδα φυσικής κατάστασής μου επιστρέφουν, είχε περάσει λίγος χρόνος. Το απολαμβάνω και νιώθω δυνατός.''

  ''Αν αναλύεις κάποια πράγματα πολύ, δε θα επιστρέψεις ποτέ. Θα πρέπει να πονέσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά μετά χρειάζεται να σκύψεις το κεφάλι, να συγκεντρωθείς και να συνεχίσεις.'' 

  ''Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία μου. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για μένα.''

Την τελευταία φορά που ο Ings βίωσε τη χαρά του να σκοράρει ένα επίσημο γκολ ήταν τον Οκτώβριο του 2015 και ο 24χρονος παραδέχεται ότι το επόμενο γκολ του θα είναι το πιο ωραίο από κάθε άλλο, σαν αίσθηση.

Αλλά, αυτήν τη στιγμή, τέτοιες σκέψεις μπαίνουν στην άκρη καθώς συγκεντρώνεται στον άμεσο στόχο, που είναι να συμμετέχει στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του.

  ''Για τώρα θέλω να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται, να γίνω όσο πιο δυνατός γίνεται και να έχω καλή φυσική κατάσταση. Και να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται και να χτίσω από εκεί.''

  ''Δε θέτω κάποιους μεγάλους στόχους, προσπαθώ να πετύχω μικρά πράγματα με το χρόνο τους. Ο επόμενος στόχος λοιπόν είναι να ενσωματωθώ με τους συμπαίκτες μου και να μπω ξανά σε εντατικούς ρυθμούς.''




Επιμέλεια: Τσακαλέρης Χρήστος
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.