"Καλές οι συζητήσεις-είναι σημαντικός και θέλουμε να τον κρατήσουμε"

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |
Image result for can klopp 2017

Στον αέρα παραμένει το μέλλον του Emre Can στην Liverpool από τη στιγμή που το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει σε ένα χρόνο, δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

Γι' αυτό τον λόγο αναπτύχθηκε μερική φημολογία περί ενδιαφέροντος από το Τορίνο και συγκεκριμένα την πρωταθλήτρια Ιταλίας Juventus.

Ο προπονητής της ομάδας μας όμως, δε φαίνεται να ανησυχεί ιδαίτερα, αφού τόνισε στην Liverpool Echo κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το φιλικό παιχνίδι με την Leicester στο Hong Kong, πως είναι αισιόδοξος για την ανανέωση και παραμονή του Γερμανού μέσου στην Liverpool.

Συγκεκριμένα ο Jurgen Klopp είπε: 
"Μπορείτε να φανταστείτε ότι είμαστε σε συζητήσεις και νιώθουμε καλά και αισιόδοξοι αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι οι χειρότερες συζητήσεις, αλλά μέχρι να τελειώσει κάτι ή να υπογραφέι, δεν υπάρχει κάτι να πούμε."
"Ο Emre είναι πολύ σημαντικός παίχτης για εμάς. Δε θέλουμε να πωλούμε ή να χάνουμε παίχτες που είναι στην εντεκάδα ή κοντά σε αυτήν. Ο Emre είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και έχουμε καλές συζητήσεις.
Ο Emre Can επέστρεψε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Melwood, μετά την άδεια που το δόθηκε με την ολοκλήρωση τον υποχρεώσεών του στο Confederations Cup με την εθνική Γερμανίας.

Θα μπει σύντομα σε ρυθμούς φουλ προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει και των προπονήσεων στην πατρίδα του, στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

"Θα προπονηθεί με το γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι στο Melwood αυτό το Σ/Κ," πρόσθεσε ο Klopp.

"Μετά τις εξετάσεις το Σάββατο, θα έχει ένα-δύο προγράμματα την Κυριακή. Όλα τα αγόρια θα είναι πίσω την Τρίτη. Θα προπονηθούμε δύο φορές μετά και ο Emre θα είναι με την υπόλοιπη ομάδα για αυτό."

"Θα είναι ωραία να τον δούμε. Θα εμπλακεί 100%."

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook για όλα τα νέα της ομάδας μας.

*LiverpoolFans.grTV στο Youtube! Εγγραφείτε στο κανάλι μας-δείτε πως μπορείτε να συνδράμετε με υλικό το LF.GRTV. Περισσότερα εδώ!

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*
Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.