Gini Wijnaldum: "Είχα μια καλή σεζόν, θέλω να τα πάω καλύτερα"


Ο Gini Wijnaldum παραδέχτηκε ότι «μισεί» την προετοιμασία, αλλά ο Ολλανδός ξέρει ότι πρέπει να βάλει τα δυνατά του στο Melwood για να χτίσει πάνω στην εντυπωσιακή του, πρώτη σεζόν στο Anfield. 



Ο Ολλανδός διεθνής ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές και αισθάνεται την πίεση των εξαντλητικών διπλών προπονήσεων του Jurgen Klopp.
Ο Wijnaldum αποδείχτηκε μια μεγάλη μεταγραφή μετά τη μετακίνησή του από την Newcastle τον περασμένο Ιούλιο, πετυχαίνοντας μάλιστα έξι γκολ σε 42 εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο κρίσιμο γκολ κόντρα σε Manchester City και στην τελευταία νίκη επί της Middlesbrough.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω, αλλά μισώ την προετοιμασία, επειδή έχει πολύ τρέξιμο", δήλωσε στο Liverpoolfc.com και συνέχισε:
"Είναι πολύ δύσκολο και δεν το απολαμβάνεις κάθε φορά επειδή θέλεις να παίξεις με την μπάλα, όμως έχει την προετοιμασία και αυτό είναι που πρέπει να κάνεις."

"Για μένα, ήταν πραγματικά σημαντικό να ξεκουραστώ το καλοκαίρι επειδή έπαιξα πολλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν και είχα μερικά θέματα με το σώμα μου.  Αυτό που έκανα ήταν η χαλάρωση και η ξεκούραση, αλλά στο τέλος των διακοπών μου έκανα κάποια τρεξίματα και το πρόγραμμα που μου έδωσαν.
Είχα μια καλή σεζόν στο ντεμπούτο μου, αλλά φυσικά θέλω να τα πάω καλύτερα.
Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σκοράροντας, θα με κάνει ευτυχισμένο."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.