Adam Lallana: "Ένιωθα συμπτώματα στέρησης!"

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Ο Adam Lallana χθες επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές και ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Liverpool μαζί με τον Philippe Coutinho ώστε να ακολουθήσουν την προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Οι δύο άσσοι της ομάδας μας πήραν μερικές έξτρα μέρες ρεπό, μιας και είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. 

Ως πρώτη υποχρέωσή του είχαν να συμμετέχουν σε μερικά τεστ ώστε να γίνει γνωστό σε τι ποσοστό ετοιμότητας βρίσκονται, και πλέον είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το υπόλοιπο ρόστερ στις διπλές προπονήσεις του Klopp. 

Kανείς από τους δύο δεν υπολογίζεται για το σημερινό φιλικό κόντρα στην Tranmere Roveros, ωστόσο ο Adam Lallana δήλωσε πως είναι "κάτι περισσότερο από έτοιμος" για να επιστρέψει στη δράση για τους Κόκκινους. 
Είχα ένα εξαιρετικό καλοκαίρι. Είναι πάντα ευχάριστο να χαλαρώνεις με την οικογένειά σου και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Είμαι κάτι περισσότερο από έτοιμος να επιστρέψω. Νιώθεις συμπτώματα στέρησης μετά από λίγο! 
 Όλοι ακολουθούμε ένα πρόγραμμα το καλοκαίρι, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να μένουμε σε εγρήγορση όσο περισσότερο μπορούμε. Το επίπεδο στις μέρες μας συνεχώς και αυξάνεται, όλοι θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Επιστρέφοντας έχουμε τα δικά μας τεστ στο Melwood ώστε να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείς το σωστό πρόγραμμα το καλοκαίρι, είμαι αρκετά σίγουρος πως όλοι οι συμπαίκτες μου σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. 

Παρά τα όσα δήλωσε ο ίδιος, είναι ξεκάθαρο πως οι Lallana και Coutinho βρίσκονται ήδη πίσω από τους υπολοίπους σε φυσική κατάσταση έχοντας επιστρέψει μια βδομάδα πιο μετά. Ωστόσο, συνεχίζοντας, ο Άγγλος διεθνής δήλωσε πως θα έρθει στο ίδιο επίπεδο με τους υπολοίπους το γρηγορότερο δυνατό.
Είναι πάντα λίγο περίεργο όταν περνάς καθημερινά πάρα πολύ χρόνο με τους συμπαίκτες σου και μετά δεν τους βλέπεις για 6-7 βδομάδες. Είναι όμορφο να επιστρέφεις και να δουλεύεις σκληρά για να είσαι έτοιμος. Η σεζόν είναι ήδη αρκετά κοντά. Η προετοιμασία είναι ένα μεγάλο κομμάτι του αθλήματος. Ως επαγγελματίες αθλητές σε υψηλό επίπεδο πρέπει πάντα να είμαστε σε καλή κατάσταση.
Εννοείται ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τον κόουτς και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο. Αυτοί μας καθοδηγούν!
Αυτά είχε να πει ο Adam Lallana στο liverpoolfc.com. O Άγγλος διεθνής μπαίνει στην 4η χρονιά του ως Κόκκινος και θα κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει τη θέση που άξια κέρδισε τα προηγούμενα χρόνια! 
 
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.