Grujic: ''Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω''


Να συνεχίσει να δείχνει πτυχές του ταλέντου του θέλει ο Marko Grujic για τη συνέχεια της προετοιμασίας της Liverpool, ώστε να κερδίσει έναν καλό ρόλο στην ομάδα. Ο Σέρβος χαφ σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ από μακρινή απόσταση στο πρώτο φιλικό των Reds, κάνοντας το 0-2 απέναντι στην Tranmere Rovers, και επιθυμεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να αποδείξει στον Jurgen Klopp ότι αξίζει να πάρει χρόνο συμμετοχής στη δύσκολη σεζόν που έρχεται σε Αγγλία και Ευρώπη.

 ''Ήταν πολύ ωραία νίκη για εμάς στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε από 45 αγωνιστικά λεπτά ο καθένας για να βρούμε τη φόρμα μας'', είπε ο Grujic.

''Φυσικά αυτό το γκολ θα μου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα κάνω τα πάντα σε αυτή την προετοιμασία για να αποδείξω στον προπονητή και το υπόλοιπο staff ότι μπορώ να παίξω.

''Για την ομάδα είναι σημαντικό να νικάμε όλα αυτά τα φιλικά προετοιμασίας ώστε να πάρουμε αυτοπεποίθηση για την έναρξη των υποχρεώσεών μας σε Ευρώπη και Premier League.

Ο Σέρβος, ο οποίος συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 με την εθνική Σερβίας, πιστεύει ότι η προετοιμασία θα βοηθήσει την ομάδα να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

''Μόλις ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου με την Σερβία κάτω των 21 έκανα ένα διάλειμμα και μετά ξεκίνησα τις προπονήσεις στο Melwood. Οι πρώτες μέρες ήταν πολύ δύσκολες, κάναμε πολλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά στο Χονγκ Κονγκ και τη Γερμανία επίσης. Θα ξεκινήσουμε τη σεζόν φρέσκοι και καλύτεροι.''

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.