Θέλει Liverpool o Keita!


Έτοιμος να ξανά εκφράσει την επιθυμία του προς τη διοίκηση της Λειψίας να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή στη Liverpool είναι ο Naby Keita!

Όπως επιβεβαιώνει η έγκυρη δημοσιογράφος, Melissa Reddy, η Λειψία απέρριψε την αρχική πρόταση των Reds για τον 22χρονο μέσο από τη Γουινέα, ύψους 57 εκατομμύριων, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

Ωστόσο, η στάση του παίκτη είναι αυτή που αυξάνει την πίεση στη Γερμανική ομάδα να πάρει μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η Liverpool ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση για τον Keita, με τη Λειψία πλέον να έχει την πρόθεση να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει.

O Jurgen Klopp την προηγούμενη βδομάδα υπογράμμισε την ανάγκη για υπομονή στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και δήλωσε ότι ''ακόμα και αν δε το βλέπετε, μπορείτε να φανταστείτε ότι έχουμε κάνει πολλά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.''

Ο Γερμανός προπονητής πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Keita και η Liverpool, σε συνδυασμό με την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της καταβάλλοντας ένα ποσό που θα είναι από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της Premier League.  
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.