Hearts για Randall, multiple choice για Ojo, αυστηρές απαιτήσεις για Markovic

Δανεισμοί ενόψει για τους μικρούς, και "τα λεφτά μας πίσω" για τον Σέρβο.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Στο μεταγραφικό παζάρι, εκτός από τα ins και τα outs, μεγάλη σημασία έχει ο σχεδιασμός των δανεισμών των...αποφοίτων της Ακαδημίας. Αυτός πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα, ώστε να εξασφαλιστεί η βελτίωση των παικτών και η προετοιμασία τους για αυτό που αποκαλούμαι first-team football.

Υπό το πρίσμα αυτό, η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σκωτσέζικη Hearts για το δανεισμό του δεξιού οπισθοφύλακα Connor Randall για ένα χρόνο. Ο μικρός βρίσκεται 4ος στις επιλογές του Klopp για τη θέση, πίσω από Clyne, Alexander-Arnold και Gomez. 

Όσον αφορά τον Sheyi Ojo, οι επιλογές είναι περισσότερες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της liverpoolecho, η Liverpool έχει ήδη συμφωνήσει τους όρους δανεισμού ενός έτους με Middlesbrough, Aston Villa, Fulham και Derby County. Η λήψη της απόφασης είναι επιλογή του νεαρού Άγγλου εξτρέμ, με τον Klopp να θεωρεί πως σταθερή παρουσία στην Championship θα τον βελτιώσει πολύ. 

Τέλος, όσον αφορά τον Lazar Markovic, αντλώντας τις πληροφορίες μας και πάλι από τη liverpoolecho, η Liverpool δεν προτίθεται να "πέσει" κάτω από τις £16εκ. που ζητά, δεδομένου ότι είχε σπαταλήσει £20εκ. για να τον αποκτήσει. Άλλωστε, το ενδιαφέρον Liecester και Watford επί του Σέρβου, της δίνει το δικαίωμα και την ασφάλεια να κρατά τις απαιτήσεις της σε υψηλά επίπεδα. Ο James Pearce προσθέτει πως το ποσό αυτό...ξενίζει τη Fiorentina, ωστόσο, όπως σας αναφέραμε το πρωί (ΕΔΩ), η πιθανή μεταγραφή του Markovic στους Ιταλούς προσκρούει ούτως ή άλλως σε κανονισμούς της Serie A.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.