Η απάντηση του Klopp στη Barcelona για Coutinho


Η Liverpool απέρριψε την πρόταση της Barcelona για τον Philippe Coutinho, ύψους 72 εκατομμυρίων, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

Τη θέση αυτή δε μπορούσε παρά να στηρίζει και ο Jurgen Klopp, ο οποίος τόνισε πως ο Βραζιλιάνος δεν θα φύγει από την Αγγλία και προειδοποίησε τη Barcelona ότι ''η Liverpool δεν είναι ομάδα που πουλάει τους παίκτες της.''

''Ο Phil είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει ρυθμό, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Είναι πολύ έξυπνος τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά'', είπε ο Γερμανός προπονητής.

''Τα καλά νέα για εμάς είναι ότι είναι ακόμα μικρός. Έχει βελτιωθεί πολύ από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα και έχει κι άλλα περιθώρια εξέλιξης.

''Δε με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για παίκτες μας. Το σημαντικό μήνυμα είναι, όμως, ότι δεν είμαστε ομάδα που πουλάει τους παίκτες της.

''Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και στην ομαδική βελτίωση. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί και για να γίνει αυτό θα πρέπει και να μείνουμε μαζί.

''Όλοι (οι ποδοσφαιριστές) είναι εύκολο να δουν προς ποια κατεύθυνση πάει η ομάδα. Αυτό είναι πολύ θετικό. Είμαστε ένα φανταστικό club και αυτή είναι μια καλή στιγμή για εμάς.''

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.