ΟΧΙ σε προσφορά £72 εκατομμυρίων της Barcelona για Coutinho!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Προσφορά 72 εκατομμυρίων λιρών της Barcelona για τον Philippe Coutinho απέρριψε χθες η ομάδα μας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι προς πώληση για κανένα ποσό. Tην είδηση επιβεβαιώνουν οι έγκυροι Paul Joyce και Chris Bascombe.

Ο Καταλανικός σύλλογος βλέπει τον Coutinho ως διάδοχο του Iniesta στη μεσαία γραμμή της Barcelona, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως οι Ισπανοί θα πλυμμηρίσουν από ρευστό καθώς το μεγάλο περουσιακό τους στοιχείο, ο Neymar, είναι ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στην PSG.

Ο Jurgen Klopp έχει επανειλημμένα εντυπωσιαστεί από τον μικρό μας μάγο και έχει τονίσει τη σημασία που θα παίξει ο 25χρονος επιθετικός μέσος τόσο στα άμεσα πλάνα, όσο και στα μελλοντικά σχέδια της Liverpool. 

Η απουσία ρήτρας αγοράς είναι κάτι που δίνει "δύναμη" στο σύλλογό μας, καθώς διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή σε κάθε περίπτωση. Ο Klopp δήλωσε "χαλαρός" για το συγκεκριμένο θέμα:
Πότε υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Phil; Ω ναι, σίγουρα θα ήταν καλή ιδέα να τον πουλήσουμε! Όχι, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο. Οι ιδιοκτήτες λένε πως έχουμε την ευκαιρία να μην πουλήσουμε κανέναν παίχτη αν αυτό επιθυμούμε.
Υπενθυμίζουμε πως ο Philippe Coutinho υπέγραψε νέο 5ετες συμβόλαιο την περασμένη χρονιά.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.