ΕΠΙΣΗΜΟ: Παρελθόν ο Lucas μετά από δέκα χρόνια!


Τέλος εποχής μετά από δέκα χρόνια, καθώς η Liverpool πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε την πώληση του Lucas Leiva στην Lazio.



O Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Ρώμη και σήμερα πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, με τους Ιταλούς να βγάζουν 5 εκατομμύρια λίρες από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Lucas πραγματοποίησε 346 εμφανίσεις με τξν φανέλα της Liverpool, όπου ήταν μέλος της για δέκα ολόκληρα χρόνια, κάτι που τον έκανε μέχρι πρότινος τον ποδοσφαιριστή με την μεγαλύτερη θητεία στον σύλλογο.

"Η Liverpool ως ομάδα και ως πόλη είναι ένα μοναδικό μέρος, είναι διαφορετικό για όλους", δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου και συνέχισε:

"Οι φίλαθλοι είναι ένα μεγάλο μέρος του συλλόγου, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας και χωρίς αυτούς η Liverpool δεν θα ήταν η ίδια ομάδα που περιγράφω αυτή τη στιγμή."

"Σας ευχαριστώ για όλη την στήριξη, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, οι οποίες ήταν πολλές, όλοι ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της Liverpool είναι ξεχωριστοί και ήταν πάντα εδώ για μένα."

"Πάντα θα παρακολουθώ και θα στηρίζω την Liverpool και φυσικά θα επιστρέψω στην πόλη για να επισκεπτώ φίλους και να παρακολουθήσω αγώνες στο μέλλον."

Αντίο, Lucas Leiva.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.