Επιτέλους, επιστρέφει!


Ο Sadio Mane θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα με την επιστροφή της ομάδας στο Melwood και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την συνέχεια της προετοιμασίας στη Γερμανία!



Μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Everton, o Mane θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 μήνες, με την φουλ επιστροφή του πλέον να απέχει ελάχιστα 24ωρα.

Ο Σενεγαλέζος παρέμεινε στο Merseyside και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο Hong Kong για να συνεχίσει την αποθεραπεία του ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο ρυθμούς.

Ο Jurgen Klopp περιμένει ανυπόμονα το comeback του Mane κι επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην προπόνηση την επόμενη εβδομάδα και θα είναι κανονικά στα πλάνα του για την προετοιμασία στην Γερμανία, με το φιλικό κόντρα στην Hertha και την διοργάνωση του Audi Cup κόντρα στην Bayern και της Atletico Madrid ή της Napoli.

O Γερμανός δήλωσε στο Liverpoolfc.com από το Hong Kong: “Ο Sadio είναι στον δρόμο της επιστροφής, θα έρθει μαζί μας στη Γερμανία."

“Το σχέδιο είναι να προπονηθεί εντελώς κανονικά μαζί μας όταν επιστρέψουμε στην Αγγλία."

"Περιμένουμε αρκετά εκείνον τώρα! Βρίσκεται συνεχώς στο Melwood και είναι σε καλή κατάσταση!"

Δυστυχώς δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί, αλλά φαινόταν καλά, ο τραυματισμός του φαινόταν σε καλή κατάσταση και έτσι θα να είναι ωραία όταν επιστρέψουμε!"

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.