Συμφωνία Palace - Sakho, σε αναμονή πρότασης η Liverpool


Η Crystal Palace έφτασε σε συμφωνία με τον Mamadou Sakho για τους προσωπικούς όρους του παίκτη, ωστόσο η Liverpool αρνείται να κατεβάσει το ποσό που ζητάει για τον Γάλλο αμυντικό, το οποίο ανέρχεται στις 30 εκατομμύρια λίρες.



Οι Reds επιμένουν σε αυτό το ποσό για τον Γάλλο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πρώτος στην λίστα επιλογών της ομάδας του Λονδίνου για το κέντρο της άμυνας και όπως αναφέρει η Melissa Reddy, έχει φτάσει σε συμφωνία με την Crystal Palace για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Οι Eagles επιμένουν ότι η τιμή που έχει θέσει η Liverpool τους έβγαλε από την εξίσωση για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή, αλλά περιμένουν για να υποβάλουν επίσημη προσφορά.
Η Palace ελπίζει ότι οι Reds θα "μαλακώσουν" τη στάση τους απέναντι στον Γάλλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει γυμναστική και θα βρίσκεται αύριο με την υπόλοιπη ομάδα στο Melwood για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ωστόσο, η Liverpool πιστεύει ότι η τιμή για το Sakho είναι δίκαιη, δεδομένου των εμφανίσεων του στο Selhurst Park την περασμένη σεζόν, καθώς και τα ποσά που παίζονται σε όλη την Ευρώπη για κορυφαία center-backs αυτό το καλοκαίρι.

Η μεταγραφή του Michael Keane στην Everton έναντι αμοιβής που θα μπορούσε να ανέλθει στα £30 εκατ. ενισχύει περαιτέρω την σκέψη τους.
Ο 24χρονος ήταν στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με την Burnley και δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία όσο ο πρώην παίκτης της Paris Saint-Germain, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2020.
Η Palace δεν έκρυψε την επιθυμία της να αγοράσει μόνιμα τον Sakho, με τον οποίο δεν κατάφεραν να διαπραγματευτούν μια ρήτρα αυτόματης αγοράς στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Steve Parish παραδέχθηκε ωστόσο, ότι θα ήταν μια "πολύ δύσκολη" κίνηση, καθώς ο σύλλογος έπρεπε να "κοιτάξει τους προϋπολογισμούς και να είναι ρεαλιστικός".
Για το λόγο αυτό, το αμυντικό δίδυμο του Ajax, Joel Veltman και Kenny Tete έχει συνδεθεί με ένα μικρό ποσό με τους Eagles και το νέο τους προπονητή, Frank de Boer.
Όμως, ο πρώτος αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του στο Johan Cruijff Arena, ενώ τον δεύτερο τον θέλει η Lyon και έχει λάβει ενδιαφέρον από την Ιταλία.

Ο Sakho τελικά εξακολουθεί να είναι πρώτος στόχος στην λίστα επιλογών για το κέντρο της άμυνας της Palace και έχοντας διαπιστώσει την προθυμία του να δεσμευτεί με την ομάδα του Λονδίνου, οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν με τη Liverpool.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.