Την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση, με πολλές απουσίες

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |Related image

Την ερχόμενη Τετάρτη(05/07) ξεκινάει η προετοιμασία της Liverpool για την ερχόμενη σεζόν, όμως ο Jurgen Klopp δε θα έχει ευθύς εξαρχής όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του.

Μια βδομάδα αργότερα(12/07), θα διεξαχθεί και η πρώτη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Tranmere Rovers(εκτός έδρας).

Δύο μέρες αργότερα θα ακολουθήσει και το φιλικό κόντρα στην Wigan Athletic, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν φιλικά σε Hong Kong, Γερμανία, για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία με φιλικό απέναντι στην Athletic Bilbao(05/08), μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την επίσκεψη στο Vicarage Road(Watford).

Όμως λόγω των υποχρεώσεων αρκετών ποδοσφαιριστών με τις εθνικές τους ομάδες μέσα στον Ιούνιο, δε θα επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Ξεκινώντας από τους "καινούριους", Mohamed Salah και Dominic Solanke, δεν ξεκινούν άμεσα προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσουν μια βδομάδα αργότερα.

Απόντες από την πρώτη προπόνηση θα είναι και οι Philippe Coutinho, Adam Lallana, Simon Mignolet, Dejan Lovren, Ragnar Klavan, Georginio Wijnaldum και Emre Can, με τον τελευταίο να αναμένεται πως θα ενσωματωθεί τελευταίος στις προπονήσεις, στα τέλη του μήνα.

Το ίδιο ισχύει και με τους νεαρούς Ben Woodburn, Ovie Ejaria, Sheyi Ojo, Marko Grujic, Harry Wilson, αλλά και με τον Danny Ward-που επιστρέφει από το δανεισμό του-οι οποίοι είχαν επίσης υποχρεώσεις με τις εθνικές τους.

Image result for henderson mane

Στην αντίπερα όχθη, οι Sadio Mane και Jordan Henderson έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν στο τέλος της σεζόν και θα ξεκινήσουν κανονικά προετοιμασία, με τον Danny Ings να έχει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο αυτό το καλοκαίρι.

Πιθανή αποστολή για την πρώτη προπόνηση: Karius, Bogdan, Matip, Lucas, Gomez, Clyne, Milner, Moreno, Alexander-Arnold, Flanagan, Randall, Henderson, Brannagan, Chirivella, Stewart, Mane, Kent, Firmino, Sturridge, Brewster

Νεαροί ποδοσφαιριστές μας, όπως οι Kamil Grabara, Shamal George, Conor Masterson, Sam Hart, Adam Lewis, Matty Virtue, Jordan Williams, Herbie Kane, Paulo Alves και Yan Dhanda πιθανόν να συμπεριληφθούν επίσης.

Οι απόντες, θα επιστρέφουν μέσα στις επόμενες βδομάδες, με τον Emre Can-όπως είπαμε-να αναμένεται να επιστρέψει τελευταίος.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook για όλα τα νέα της ομάδας μας.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.