Εκεί που αξίζεις να βρίσκεσαι!


Άρωμα... Champions League και πάλι στο Anfield μετά από αρκετά χρόνια, με την ομάδα μας να είναι πολύ κοντά να καθιερώσει αυτό το... άρωμα για τη φετινή σεζόν!

Μία ημέρα πριν το ραντεβού της Liverpool με την πρόκριση - επιστροφή στους ομίλους του UEFA Champions League, ο Μάνος Χαχλιούτης αρθρογραφεί στο site του LiverpoolFans.gr, τονίζοντας ότι οι Reds πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους για 90+ λεπτά, χωρίς επιπολαιότητες.

Με μόλις μία συμμετοχή στην μεγάλη διοργάνωση την τελευταία επταετία, είναι δεδομένο ότι η Liverpool αύριο το βράδυ επιβάλεται να κάνει το καθήκον της και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Hoffenheim.

Μετά το πολύ θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όπου η ομάδα μας έφυγε με το διπλό (1-2) από την Γερμανία, πρέπει να δείξει ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα στον επαναληπτικό του Anfield, καθώς οι Γερμανοί θα έρθουν χωρίς κανένα απολύτως άγχος στα πόδια τους, παίζοντας πιο ελεύθερα από κάθε άλλη φορά.

Η Liverpool πρέπει να παρουσιαστεί με το μυαλό μέσα στο κεφάλι της, 110% συγκεντρωμένη, χωρίς επιπολαιότητες και λάθη που θα της στοιχήσουν, ή πιο απλά και ξεκάθαρα, αύριο η Liverpool πρέπει να παίξει σαν LIVERPOOL, με τα πέντε Champions League στο μανίκι της φανέλας της.


Όλοι ξέρουμε τα αμυντικά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και το άγχος για τις μεταγραφές τις τελευταίες μέρες, όμως αύριο πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να τα ξεχάσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί αυτή η πρόκριση όχι μόνο θα σημάνει την επιστροφή της ομάδας στο Champions League, αλλά θα δώσει και το κατάλληλο έναυσμα για μια σεζόν εξαιρετικά διαφορετική από τις προηγούμενες.

Σε δύο μέρες, εάν όλα πάνε καλά, οι Reds θα βρίσκονται στην κλήρωση των ομίλων και θα μάθουν τους τρεις αντιπάλους τους, όλα θα είναι πιο όμορφα στον σύλλογο και αυτό είναι ξεκάθαρο, πάντα η έξοδος στο Champions League αλλάζει ριζικά την διάθεση ενός ολόκληρου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως προείπα, η Hoffenheim θα έρθει απελευθερωμένη, παίζοντας το ποδόσφαιρο της και ότι κι αν πάρει από το ματς θα είναι καλοδεχούμενο για εκείνους, γι'αυτό και η Liverpool δεν πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να επαναπαυτεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Σοβαρότητα, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, ωριμότητα και πάνω απ' όλα πίστη από όλους!

Είμαστε η Liverpool, η συμμετοχή μας στο Champions League πρέπει να θεωρείται δεδομένη, από φέτος όλοι ευχόμαστε ότι θα επιστρέψουν τα παλιά, καλά ευρωπαϊκά χρόνια!

Ραντεβού αύριο στις 21:45 και στις 23:35, όπου η ομάδα μας εάν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα πανηγυρίζει την είσοδο της στο UEFA Champions League, με τις Τρίτες και τις Τετάρτες μας να αποκτούν και πάλι νόημα.


YNWA!
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.