Προτάσεις δανεισμού από Αγγλία και Γερμανία για Kent, αποφασίζει σύντομα ο Klopp

Ενδιαφέρον από Αγγλικούς και Γερμανικούς συλλόγους έχει συγκεντρώσει ο 20χρονος winger της Liverpool, Ryan Kent, το μέλλον του οποίου θα αποφασιστεί άμεσα από τον Jurgen Klopp. 

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του ταχύτατου νεαρού της Liverpool, Ryan Kent, στα φιλικά προετοιμασίας, δεν πέρασαν απαρατήρητες από διάφορες Ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως επιβεβαιώνει ο James Pearce, προτάσεις δανεισμού έχουν πέσει ''βροχή'' στα γραφεία των Reds για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, ο οποίος υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα πριν ένα μήνα. 

Τις προτάσεις από ομάδες της Championship, ακολούθησαν αντίστοιχες από συλλόγους της Bundesliga, μετά το εξαιρετικό τουρνουά που ολοκλήρωσε ο Kent στη Γερμανία για το Audi Cup.

Το νεοφώτιστο Hannover 96 μάλιστα, του έχει εγγυηθεί και μια θέση στα βασικά πλάνα της ομάδας, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι ιδιαίτερα ''ζεστός'' στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο εξωτερικό. 

Ο Kent έκανε χτες ένα tweet, στο οποίο έγραφε ''Ich kann nicht warten'', που σημαίνει ''δε μπορώ να περιμένω''. Η ανάρτηση αυτή όμως, διεγράφη αμέσως. 

Ο Jurgen Klopp προσπαθεί να ζυγίσει την κατάσταση και να αποφασίσει αν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του θα επωφεληθεί περισσότερο από τον δανεισμό ή την παρουσία του γύρω από την πρώτη ομάδα της Liverpool. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τελικά ο Kent παραχωρηθεί δανεικός, θα είναι επειδή οι Reds πιστεύουν ότι είναι η σωστή κίνηση για την εξέλιξή του.
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.