Coutinho-Barcelona: Καμία νέα προσφορά, ανένδοτη η FSG!

Η υπόθεση Coutinho όχι απλώς προχωράει αργά, αλλά δεν προχωρά καθόλου.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Για άλλη μια φορά, χθες, τα (βραζιλιάνικα, ισπανικά, καταλανικά, ελληνικά, ακόμα και αγγλικά) ΜΜΕ βιάστηκαν να μιλήσουν, να εκδώσουν και να προδικάσουν. Οι φήμες για συνάντηση αντιπροσώπων της Barcelona με την FSG στο Liverpool οργίασαν, πλην όμως, η καταλανική αντιπροσωπεία μάλλον ήταν στη Γερμανία για τον Dembele της Dortmund, παρά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φυσικά δεν αποκλείεται να επιδιώκονται από την ισπανική μεριά και οι δύο στόχοι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η τελευταία προσφορά των blaugrana ήταν η - απορριφθείσα - των £72εκ (80εκ€) και καμία συνάντηση της καταλανικής τριανδρίας με την FSG ούτε έχει γίνει ούτε και έχει προγραμματιστεί να γίνει. 

Σύμφωνα με όλο το ρεπορτάζ που μας παρέχει η Melissa Reddy, η Διοίκηση της Liverpool θεωρεί πως δεν είναι καν απαραίτητο να ξεκαθαρίσει τη στάση της σε ένα ενδεχόμενο meeting με τους Καταλανούς, αφού το έχει κάνει ήδη πολλάκις: "Ο Philippe Coutinho δεν είναι προς πώληση, οι Ισπανοί χάνουν τον καιρό τους".

Ο Βραζιλιάνος άσος ακολούθησε εχθές ατομικό πρόγραμμα (και δεν ήταν "κακόκεφος" - γελάμε), για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην πλάτη του, και πηγές από το περιβάλλον της ομάδας ενημερώνουν πως ο επαγγελματισμός του είναι αξιοσέβαστος.

Νωρίτερα ο Phil είχε ενημερώσει τον Klopp πως είναι ανοιχτός σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή στο Camp Nou, μόνον όμως αν η συμφωνία επέλθει με φιλικό τρόπο, και η Liverpool δεν...κρεμαστεί στην αγχόνη της. Με τον Γερμανό τεχνικό να του επιβεβαιώνει πως δεν εγκρίνει μια τέτοια κίνηση - τουλάχιστον φέτος, τότε κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. 

Εξάλλου, ο μικρός μάγος έχει επανειλημμένα δηλώσει ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσε η Liverpool να γίνει σημαντικός και για το σύλλογο και για την εθνική Βραζιλίας, και σίγουρα δεν θα προκαλέσει ταραχή για να φύγει από το λιμάνι.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.