Συνεργασία μεταξύ Liverpool και Western Union!

Η Liverpool και η Western Union ανακοίνωσαν σήμερα μια πολυετή συνεργασία, η οποία θα καταστήσει την Western Union βασικό συνέταιρο και τον επίσημο συνέταιρο μεταφοράς χρημάτων της ομάδας, ενώ θα γίνει και ο πρώτος επίσημος χορηγός της LFC για το μανίκι στη φανέλα.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Ως ο επίσημος συνεργάτης μεταφοράς χρημάτων της Liverpool FC, η Western Union - ηγέτης στις παγκόσμιες υπηρεσίες πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων - θα χρησιμοποιήσει την παγκόσμια διασυνοριακή πλατφόρμα ψηφιακών μεταφορών και πληρωμών για να προσφέρει δυνατότητες μεταφοράς χρημάτων στο σύλλογο.

Η Western Union θα προσφέρει γρήγορες και εύκολες ψηφιακές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων για την LFC και τους οπαδούς της, συνδέοντάς τις με τις τοπικές κοινότητες ή σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

Ο Billy Hogan, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Liverpool, δήλωσε:   "Η Western Union είναι ένα αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα με πραγματικά παγκόσμιο αποτύπωμα και είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε ως τον πρώτο μας χορηγό και τον επίσημο κύριο συνεργάτη μας.

  "Προσβλέπουμε πολύ να συνεργαστούμε με την Western Union μέσω αυτής της συνεργασίας για να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για τους οπαδούς μας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό".

Ο κ. Jean-Claude Farah, Πρόεδρος της Global Payments στην Western Union, πρόσθεσε: "Οι επιχειρήσεις της Western Union και της Liverpool FC οδηγούνται από το πάθος μας να φέρνουμε μαζί τις κοινότητες μας, είτε μέσω της μετακίνησης χρημάτων είτε μέσω του ενθουσιασμού των ποδοσφαιρικών εμπειριών.

  "Αυτή η συνεργασία ξεπερνάει έναν απλό χορηγό στη φανέλα, καθώς θα προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας για την ψηφιακή μεταφορά χρημάτων για να συνδέσουμε καλύτερα την Liverpool και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο".










Οι δύο οργανώσεις αντικατοπτρίζουν ο ένας τον άλλον όσον αφορά τα ιστορικά τους γεγονότα και τις πραγματικές παγκόσμιες ακολουθίες. Ακριβώς όπως το ποδόσφαιρο ξεπερνά τα σύνορα και συγκεντρώνει τους ανθρώπους, η Western Union έχει ένα παγκόσμιο ιστορικό μάρκας 160 ετών που συνδέει πελάτες σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές.

Εν τω μεταξύ, η Liverpool FC, η οποία γιορτάζει το 125ο έτος της ύπαρξής της το 2017, έχει πάνω από 700 εκατομμύρια ενεργούς οπαδούς παγκοσμίως, σε τηλεοπτικά, κοινωνικά και παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

  "Είμαστε υπερήφανοι για τον εορτασμό ενός αθλήματος που ενώνει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και για να συνεργαστούμε με έναν συνεργάτη που συμμερίζεται τόσο πολύ τις αξίες μας", δήλωσε η Elizabeth G. Chambers, επικεφαλής στρατηγικής, υπεύθυνος προϊόντων και μάρκετινγκ της Western Union.

  "Οι πελάτες μας είναι ψηφιακά κατανοητοί και σε κίνηση, μετακινώντας όχι μόνο τα χρήματα αλλά το ανθρώπινο κεφάλαιο τους - οι πολιτισμοί, οι αξίες τους και οι αθλητικές υποθέσεις. Όπως και εμείς, η Liverpool έχει ενεργό και ποικίλο παγκόσμιο κοινό που θέλει να είναι μέρος κάποιου μεγαλύτερου και μπορούμε να βοηθήσουμε να το επιτύχει αυτό''.

Το λογότυπο της Western Union είναι το πρώτο που εμφανίζεται στα μανίκια της φανέλας και το έκτο που θα εμφανιστεί από την ίδρυση της Liverpool το 1892.

Για να γιορτάσει την έναρξη της συνεργασίας, η Western Union θα προσφέρει στους οπαδούς της Λίβερπουλ FC στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία μια προώθηση μεταφοράς χρημάτων, από τώρα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.