Δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Keita

Νέο επεισόδιο στο ''σήριαλ'' Naby Keita, αφού ο μέσος από τη Γουινέα δεν αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λειψία, με τη Liverpool να ελπίζει ότι θα τον ''κλέψει'' το επόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Ο πρόεδρος της Γερμανικής ομάδας, παραδέχτηκε ότι είναι απίθανο ο 22χρονος μέσος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, παρά τις αυξημένες αποδοχές που του προσφέρει η ομάδα του.

Το συμβόλαιο του Keita έχει ισχύ μέχρι το 2020, όμως υπάρχει ρήτρα 48 εκατομμυρίων το επόμενο καλοκαίρι, την οποία η Liverpool ενδιαφέρεται να ''σπάσει''. Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Λειψία, θα αφαιρούσε τη ρήτρα, όμως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί. 

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν, όπως επιβεβαιώνει και ο James Pearce της Liverpool Echo, είναι ο Keita να μείνει στη Γερμανία αυτή τη χρονιά, όμως η πώλησή του το επόμενο καλοκαίρι είναι μάλλον μια κατάσταση που δε μπορεί να ανατραπεί, αν ο παίκτης δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο. 

''Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του. Μπορώ ,όμως, να σας διαβεβαιώσω ότι ο Naby θα παίζει για εμάς φέτος. Όλα τα υπόλοιπα σενάρια εξαρτώνται από το πώς θα πάμε αυτή τη χρονιά και πώς θα αποδώσει ο Naby'', είπε ο πρόεδρος της Λειψίας.

Η Liverpool είδε τους Γερμανούς να απορρίπτουν μέχρι και πρόταση ύψους 66 εκατομμυρίων λιρών, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης δεν πωλείται, ωστόσο ο Keita θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι. Oι Reds σίγουρα θα κοιτάξουν να την ''σπάσουν'' και να τον κάνουν δικό τους. Μέχρι τότε όμως, μένει να δούμε αν ο Jurgen Klopp θα αποκτήσει έναν μέσο ή αν είναι διατεθειμένος να περιμένει 1 χρόνο τον ''εκλεκτό'', Naby Keita.


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.