Dominic Solanke: "Η υποστήριξη των φιλάθλων είναι τρελή!"

Ο Ragnar Klavan μπορεί να είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά ο Dominic Solanke ήταν σίγουρος ότι ο συμπαίκτης του θα μπορέσει να του βγάλει μία σέντρα ακριβείας για να πετύχει το τρίτο γκολ της Liverpool στο Δουβλίνο το βράδυ του Σαββάτου. 


Ο Εσθονός ανέβηκε στο κέντρο από τα αριστερά, ο Solanke του έδειξε εκεί που ήθελε την μπάλα και ο Klavan του έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα ακριβείας για το 3-1 των Reds κόντρα στην Athletic Club.

"Ξέρω ότι έχει καλή μπαλιά και μπορεί να δει μια πάσα", δήλωσε ο Solanke για τον Εσθονό και συνέχισε: "Είχα ένα μικρό χώρο μεταξύ των δύο αμυντικών, ήξερα ότι αν η σέντρα περάσει πάνω από τον πρώτο, θα ήμουν πρώτος στη φάση κι έτσι έγινε, γι'αυτό και τον ευχαριστώ."

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ξέραμε ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν από την έναρξη της σεζόν, οπότε θέλαμε να τελειώσουμε καλά.
Καταφέραμε να κερδίσουμε και για μένα προσωπικά να φτάσω στο γκολ ήταν κάτι πολύ καλό."

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Solanke με την Liverpool, από τότε που ήρθε στην ομάδα τον Ιούλιο, μετά τα τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Crystal Palace και την Hertha Berlin.
Ο 19χρονος αναγνωρίζει ότι αισθάνεται σαν να εγκαθίσταται γρήγορα στο νέο περιβάλλον του, βοηθούμενος από την υποστήριξη των συμπαικτών του και των φιλάθλων των Reds, οι οποίοι ήταν εκεί και στα οχτώ φιλικά της ομάδας.

"Είναι καταπληκτικό και έχω εγκατασταθεί με τα παιδιά αρκετά γρήγορα και όλοι με έκαναν ευπρόσδεκτο αμέσως.
Όταν φύγαμε για την περιοδεία, υπήρξαν πολλές διαφορετικές εμπειρίες και ήταν κάτι που με βοήθησε."

"Η υποστήριξη των φιλάθλων είναι τρελή, ήταν πραγματικά συντριπτικό όταν είδαμε όλους τους οπαδούς στο Χονγκ Κονγκ, στη Γερμανία και στη συνέχεια εδώ στο Δουβλίνο, απλά βλέπεις κόκκινες φανέλες παντού.
Η υποστήριξη είναι εκπληκτική και βλέπετε ότι όλα τα παιδιά είναι ευγνώμονα γι 'αυτό."

"Ξέρουμε ότι η σεζόν ξεκινάει, έχουμε πολλά παιχνίδια που έρχονται γρήγορα, έτσι τους χρειαζόμαστε όλους, άπαντες το προσδοκούν."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.