Klopp: ''Δε χρειαζόμαστε άλλο κεντρικό αμυντικό''

O προπονητής της Liverpool δηλώνει χαρούμενος με τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς που διαθέτει, και θεωρεί ότι η ομάδα του δε χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης



Δε φαίνεται να ''καίγεται'' για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας ο Jurgen Klopp, αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές στην αγορά. Ο Γερμανός τεχνικός είναι ευχαριστημένος από το... κουαρτέτο των Matip, Lovren, Klavan και Gomez, και αν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες δηλώσεις του, δε θα έπρεπε να στοιχηματίζαμε στην πιθανότητα να κινηθεί για ένα ακόμη stopper. 

''Έχουμε τέσσερα center back. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερα'', είπε ο Klopp.

''Ο Joe (Gomez) είναι σε καλό δρόμο εδώ και καιρό. Στο ματς με την Bilbao έκανε τη ζωή του δύσκολη με κάποιες πάσες, αλλά αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. 

''Αυτή τη στιγμή είμαι καλυμμένος. Έχουμε τα μάτια ανοιχτά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Δε μπορούμε, όμως, να εκβιάσουμε καταστάσεις και ποτέ δε θα παίρναμε ένα center back απλά για να πάρουμε.

''Έχουμε κάποια ανάγκη αλλά δε θα κοιτάξουμε αυτό. Δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα.

''Κοιτάξτε και πείτε μου πέντε παίκτες που θα μας έκαναν καλύτερους, πέντε. Τότε θα κερδίσετε ένα βραβείο! 

''Είμαι χαρούμενος. Όπως φαντάζεστε, δουλεύουμε σε πολλά διαφορετικά πράγματα και θα δούμε πώς θα μας βγει όλο αυτό.

''Είμαι εδώ για να δουλέψω με αυτό το ρόστερ και όχι να σκέφτομαι συνέχεια 'μα αν δεν πάρουμε αυτόν ή αυτόν;'. 

Η Liverpool έχει ολοκληρώσει μόλις τρεις μεταγραφές έως τώρα, τη στιγμή που οι υποχρεώσεις της αυξάνονται με τα επερχόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Klopp όμως, ποντάρει στη βελτίωση ορισμένων παικτών όπως ο Alberto Moreno και ο Ryan Kent. 


''Eίμαι πολύ ευχαριστημένος με την προετοιμασία μέχρι στιγμής. Αυτή είναι η αλήθεια. 

''Γίνεται όλος αυτός ο λόγος για μεταγραφές, αλλά είδατε όλοι τι προετοιμασία έκανε ο Alberto Moreno. Έχει ωριμάσει 100%.

''Ο Ryan Kent φαίνεται απίστευτος, πολύ δυνατός. Για τον Dominic Solanke, ίσως πολύ λίγοι να το περίμεναν. Δε μπορώ να τα αγνοήσω αυτά. Δε θέλω να τα αγνοήσω. 

''Ας περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Τότε θα μιλήσουμε για μεταγραφές. Γιατί να μιλήσουμε για αυτά σήμερα;''

Η Liverpool έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά της παιχνίδια, όντας εξαιρετική επιθετικά, με τον Mohamed Salah να δίνει άμεσες λύσεις και τον Sadio Mane να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και να φαίνεται καλά. 

Ωστόσο, τα αμυντικά προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους ορισμένες φορές. Ο Klopp πιστεύει ότι αυτά ευθύνονται στην ψυχική κούραση των παικτών, γι' αυτό και έδωσε στην ομάδα δύο μέρες ρεπό.

''Δε με ανησυχεί. Έχουμε μιλήσει για αυτό. Είχαμε meeting αυτή τη βδομάδα για τους κενούς χώρους που αφήνουμε. 

''Πρέπει να έχουμε καλύτερη οργάνωση. Το γκολ που δεχτήκαμε απέναντι στη Bilbao δεν είναι ένα συνηθισμένο γκολ.''


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.