Εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις με van Dijk η Liverpool

Η Liverpool είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Virgil van Dijk, σε περίπτωση που η στάση της Southampton αλλάξει τις τελευταίες 10 μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Όπως επιβεβαιώνει και ο έγκυρος δημοσιογράφος της Liverpool Echo, James Pearce, ο Virgil van Dijk παραμένει για τον Jurgen Klopp ο ένας και μοναδικός στόχος για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ο Ολλανδός stopper που κοστολογείται γύρω στις 60 εκατομμύρια λίρες, έχει πιέσει τη διοίκηση της Southampton να τον αφήσει να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 

Ο πρόεδρος της Southampton, Ralph Krueger, επέμενε την προηγούμενη βδομάδα ότι ο van Dijk δε θα αποχωρήσει, αλλά οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες έχουν κάνει γνωστό στον Pellegrino ότι δε θα του διαθέσουν χρήματα για μεταγραφές, αν δεν προχωρήσει σε πώληση κάποιου παίκτη του. 

Ο 26χρονος center back συνεχίζει να προπονείται μόνος του, με το μέλλον του να εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Από την πλευρά του, είναι δεδομένο ότι είναι έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις.

Ωστόσο, αν ο παίκτης παραμείνει στη Southampton, ο Klopp δεν αναμένεται να κινηθεί για κάποια εναλλακτική λύση, και θα συνεχίσει με τους Matip, Lovren, Klavan και Gomez στο κέντρο της άμυνας.

Οι Saints πάντως, έχουν κλειδώσει τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού της Lazio, Wesley Hoedt, στον οποίο όπως αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων, έχουν εγγυηθεί μια βασική θέση στο ρόστερ της ομάδας τους. 



Και αν στην περίπτωση του van Dijk συνεχίζει να επικρατεί η αβεβαιότητα, το ακριβώς αντίθετο φαίνεται ότι συμβαίνει με τον Julian Draxler. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των φημολογιών για μετακίνησή του στην Αγγλία, μετά και από την είδηση ότι η PSG ψάχνει πιθανό αγοραστή. 

Ο Jurgen Klopp είχε εκφράσει πέρυσι το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, με τον οποίο βρισκόταν μάλιστα και σε επαφή, όμως η επιλογή του να υπογράψει στον Γαλλικό σύλλογο, ματαίωσε κάθε ενδεχομένη προσπάθεια για την απόκτησή του. 

Η Liverpool δε θα κοιτάξει την περίπτωση του, όπως και κανενός άλλου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Με τις προσθήκες των Mohamed Salah και Dominic Solanke, ο Klopp θεωρεί ότι έχει αρκετές επιλογές για τις συγκεκριμένες θέσεις, που προσδίδουν στην ομάδα βάθος και ποιότητα. 

Ο Γερμανός τεχνικός ωστόσο, είναι ανοιχτός σε μια μεταγραφή κεντρικού μέσου, αφού η ''Κουτινιάδα'' και ο τραυματισμός του Adam Lallana, έχουν αφήσει φανερά κενά στο χώρο του κέντρου.

Για οποιαδήποτε νέα μεταγραφική εξέλιξη, μείνετε συντονισμένοι στο LiverpoolFans.gr.
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.