Jordan Henderson: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς»


Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από κάθε αγώνα του UEFA Champions League, οι παίκτες της Liverpool εκπροσωπήθηκαν από τον αρχηγό τους, Jordan Henderson.


O Άγγλος μέσος, μίλησε στην συνέντευξη του για τον σημερινό αντίπαλο της ομάδας, για την ευκαιρία της Liverpool για επιστροφή του Champions League, καθώς και για τους Firmino, Coutinho.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Henderson στο γήπεδο της Hoffenheim:

Για την ευκαιρία της Liverpool να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League:

«Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όλους στην ομάδα, είναι αυτό που θέλουμε.
Τον προηγούμενο χρόνο ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στο Champions League και αυτά τα επόμενα δύο παιχνίδια μας δίνουν αυτή την δυνατότητα.
Ανυπομονούμε και είμαστε ενθουσιασμένοι, ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα επιστρέφοντας στο Anfield.

Είναι ένα μεγάλο τεστ, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία κι έτσι πρέπει να το προσεγγίσουμε.
Στα δύο παιχνίδια, αν μπορέσουμε να κερδίσουμε τότε θα έχουμε πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, όπου αυτός ήταν ο στόχος μας την περασμένη σεζόν, οπότε πρέπει να τελειώσουμε την πρόκριση με αυτά τα δύο ματς.
Προφανώς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Hoffenheim είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα μας δυσκολέψει, αλλά αισθάνομαι ότι με την ποιότητα που έχουμε, αν παίζουμε στο επίπεδο που μπορούμε, είμαι πολύ σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε στην φάση των ομίλων.»

Σχετικά με τη διάθεση στο στρατόπεδο των Reds μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου με την Watford: 

«Ακόμα είμαστε πολύ θετικοί, προφανώς μετά το παιχνίδι ήμασταν απογοητευμένοι, όταν δέχεσαι ένα γκολ στα τελευταία λεπτά είσαι πάντα απογοητευμένος, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπεράσεις γρήγορα τέτοια πράγματα, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά θετικά από το παιχνίδι και πρέπει απλώς να δουλέψουμε σε μερικά πράγματα που έρχονται για το επόμενο ματς.
Έτσι ναι, είναι ακόμα θετικό και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να επιστρέψουμε στο Anfield.»

Για τον Firmino, που θα παίξει ενάντια στην πρώην του ομάδα:

«Είναι ένας τεράστιος παίκτης, τεράστιος παίκτης για την ομάδα και ένας τεράστιος παίκτης για όλους μας.
Έχει τόσο μεγάλη ικανότητα, δουλεύει τόσο σκληρά για την ομάδα και είναι ένας τεράστιος παίκτης για εμάς.
Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να έχει άλλη μια καλή σεζόν και να πετύχει μερικά γκολ αύριο.»

Για το κίνητρο που έδωσε η ήττα στον τελικό του Europa League το 2016:

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα για εμάς ως ομάδα.
Φυσικά, η ήττα σε οποιονδήποτε τελικό, αλλά κυρίως έναν τελικό στην Ευρώπη είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις και να βεβαιωθείς ότι δεν θα έχεις ξανά αυτό το συναίσθημα.
Σίγουρα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό αύριο (σ.σ σήμερα), να μπούμε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας αυτή την επιθετικότητα για να έχουμε μια καλή ευρωπαϊκή σεζόν φέτος.
Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε.»

Σχετικά με το γεγονός ότι πρόκειται για διπλό αγώνα και δεν θα "τελειώσει" σήμερα:

«Το γνωρίζουμε, είναι δύο αγώνες και πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει.
Προφανώς, το σημερινό ματς είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι δύο αγώνες, έτσι θα πάρουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά.
Το σημερινό είναι ένα τεράστιο τεστ ερχόμενοι εδώ, πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να επιστρέψουμε στο Anfield.
Ανυπομονούμε να το κάνουμε, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς.»

Για την Hoffenheim:

«Ξέρουμε μερικά πράγματα, θα κάνουμε ανάλυση βίντεο, προφανώς ο Roberto ξέρει πολλά γι 'αυτούς.
Πολλοί παίκτες θα έχουν παρακολουθήσει και τα παιχνίδια της Bundesliga, γνωρίζουμε ότι θα είναι μια καλά οργανωμένη, επιθετική ομάδα.
Είναι πολύ καλή στις στημένες φάσεις, οι δύο επιθετικοί Kramaric & Wagner σκόραραν πολλά γκολ μεταξύ τους, ενώ έχουν και τον Serge Gnabry ως δανεικό. Έτσι, γνωρίζουμε κάποια πράγματα για εκείνους και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό τεστ για εμάς, αλλά αν μπορούμε να δείξουμε την ποιότητα μας το βράδυ νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Τέλος, για την κατάσταση σχετικά με τον Philippe Coutinho, ανέφερε:

«Είμαι κοντά στον Phil και τον σέβομαι πολύ, αλλά αυτές οι συνομιλίες θα παραμείνουν ιδιωτικές.
Δε νομίζω ότι μπορώ να επηρεάσω την κατάσταση αν είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, αυτό είναι κάτι ανάμεσα στον Phil και την ομάδα, όλα όσα συμβαίνουν δεν έχουν καμία σχέση με μένα.
Φυσικά, αν τους ρωτήσετε όλους, θέλουν ο Phil να μείνει καθώς είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, είναι μια δύσκολη κατάσταση, όλοι στην ομάδα θέλουν να μείνει.
Συμβαίνουν τέτοια πράγματα όταν το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό, οι παίκτες πάνε κι έρχονται.
Πρέπει να περιμένεις τέτοια πράγματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που είναι σημαντικά.
Θα μείνουμε μαζί και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα επιστρέφοντας.»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.